tisdag 21 februari 2012

Organiseringsdjungel!

Ytterligare en dag i organiseringsdjungeln är avklarad... Nu längtar vi efter fredag och sportlov!


Det var inte helt lätt att ta sej till alla skolor idag, plusgrader, regn, sol, vind och sen minusgrader har gjort vägarna till rena isbanor.

Solen sken från klarblå himmel och Mamman hann till och med ta en skön, men halkig, promenad efter att barnen lämnats. Därefter följde en massa plockande, sorterande och rensande bland papper innan det var dags att ta emot Bröderna Bus som genast satte sej och gjorde sina läxor! Duktiga pojkar jag har! =D

Ytterligare en timme senare hämtades de två små trollungarna upp och nästan exakt en timme senare befann sej den Shannarianska Taxin i Lilla Staden där Tonåringen och Kusinen hämtades upp. Tonåringen hann även med en snabb sväng på Lindex där hon inhandlade en snygg tröja!

Kusinens mamma och Mammans övriga två systrar har varit långt-bort-någonstans och hämtat hem en häst (så nu har de varsin igen) hela dagen.

Tonåringen berättade att hon fått A på senaste biologiprovet OCH att hon dessutom hade ALLA RÄTT på det. Vad provet handlade om? Jo, drog- och sexualkunskap! Man kan ju undra vad Mamman lär sina barn? ;) ;) (Eller var Tonåringens hela intresse ligger just nu? ;) )

Väl hemma igen så var det bara att fixa mat och packa träningskläder, bortdukningen och diskningen hanns inte med just då...

Dagen avslutades lika vacker som den startade och när solen sa hejdå till dagen så vandrade Mamman och småtrollen iväg på "Bollkul".


Därefter har kvällen gått i ett! Mammsen hämtade upp kusinen, det plockades och käkades och byttes om i tvåhundra år ungefär innan Mamman äntligen fått barnen i säng...

Tack och lov missade hon inte "House", som nu börjar se lovande ut igen... ;)

1 kommentar:

BP sa...

Pust, pust!!!
Vad fick N för betyg för den fina engelska storyn. Det skrev du aldrig, eller har jag missat det?