fredag 10 februari 2012

Loosing my mind


I think I'm loosing my mind, but nobody can tell the difference! ;)

Fortfarande fyra barn hemma från skolan... Stora Brorsan var inte helt med på banan idag, men kämpade sej iväg till skolan för att göra del två av de nationella proven i svenska! Mamman är STOLT över det faktum att hennes barn ALDRIG smiter undan från prov, inlämningar och redovisningar utan istället kämpar för att göra sin plikt även om de inte känner sej hundra i kroppen
!

Vid det här laget klättrar inte bara Mamman på väggarna, även barnen är så uppspelta och uttråkade så de hänger i takkronorna (jag lovar, de skulle göra det om vi hade några). Vad hittar man på då? Jo, man smiter först in på Tonåringens rum (hon kommer kölhala morsan vid den upptäckten) och snor hennes enorma låda, fylld av scrapbooking-prylar och annat pysselmaterial. Därefter packar man upp det tillsammans med åtta ivriga små händer och tillverkar Alla Hjärtans dagskort!

"Vad ska vi ta? Vad ska vi göra?"

Klippa och klistra är KUL!

Koncentrationen var på topp hela tiden...

...hos alla barn för att få ett perfekt resultat!

"Uhhh, mamma... Liiim laddit, ätteladdigt!

Med tungan rätt i munnen...

"Titta mamma, jag har gjort två kort till storasyster, men säg inget!"

Resultatet från dagens pysslande! Om ni undrar vad bilden högst upp föreställer så upplyses ni härmed om att det är små, små glaskulor som limmats i två ränder på två av korten som ni ser ovan. =)

I övrigt har dagen tillbringats med
  1. den numera sällsynta fredagsröjningen, vilken inte blev klar idag heller eftersom Mamman inte känner sej särskilt pigg och kry hon heller (bara väntar på att jag ska få all skit på en gång och ligga här som en nerklubbad säl).
  2. proviantering och uppsättning av affischer i Hålan för Tonåringens räkning (de ska nämligen ha disco för årskurs 1-6 i spegelsalen nästa fredag).
  3. fredaxmys med pizza, chips och "smashmellows" (som det kallas här).
  4. taxiverksamhet åt Tonåringen som åker runt i epatraktor och friar med pojkar inne i Lilla Staden! ;) ;) ;)

Nu önskas ni alla en underbar natt och en härlig helg! Själv hoppas jag få sova några timmar i sträck, ensam i MIN säng... Kan gå, alla barnen var feberfria idag! Jippie! =D Hoppas det går åt rätt håll nu!!!

1 kommentar:

BP sa...

Pust, pust!!! Vilka fantastiskt fina kort barnen ha gjort!!! Du har verkligen sysselsatt ungarna perfekt.
Hoppas du fick några långa timmars välförtjänt sömn!