söndag 15 januari 2012

Vi har helgat vilodagen... Typ... ;)

Mamman tycker att det är lämpligt att tvätta mattor i tvättstugan, Lilleman tycker att det går lika bra där de ligger - Helt uppenbart!

Efter en ganska lååång vecka så blev det supersen frukost och pyjamasmys hela förmiddagen. Det är det bästa som finns när en hel hoper (kalla) barn kryper ner i sängen och ligger där bara för att kramas och småprata lite! =D Lika mysigt är det när Tonåringen faktiskt också kommer och värmer sej under Mammans täcke, det hör inte till vanligheterna längre tyvärr. ;)

Eftermiddagen har sedan tillbringats med att bland annat tvätta! (Ovanligt va???) Lilleman passade på att hämta in ungefär 25 liter vatten i deras rum och hälla ut allt på mattan medan Mamman röjde runt i köket.

Mamman slet sitt hår och frågade ungen vad han gjort...

"Ja baja tättar den mamma!" fick hon till svar av en kille som kikade lite under lugg och log sitt supergulligaste leende.

Alla barn, utom jordens segaste Tonåring som tillbringat dagen i sängen med en dator i knät, har till och med hunnit ut och få i sej lite frisk luft! =)

Stora tvagardagen har det varit i det Shannarianska hushållet idag minst sagt. All tvätt har tvättats och hela familjen samt MiniBatman (som följde med hit då Snotti hämtades hem) har passerat badkaret.

I övrigt har det faktiskt inte stått mycket på agendan, det har varit en lugn och skön söndag (eller vad man nu ska kalla det med sju ungar som röjer runt?).


För första gången sen Mamman började titta på hus så har hon nu hittat ett som hon verkligen kan tänka sej. Hon är nöjd med både läge och planlösning. Det enda hon skulle sakna är den perfekta utsikten hon har här varje morgon och kväll.

Hoppas, hoppas att det kan bli verklighet av det här huset! =)

3 kommentarer:

eileeninmd sa...

Lovely sky and colors. Beautiful photo, have a great day!

BP sa...

Kan inte kommentera hos dig från PCn. Blogger har ju uppgraderat eller om det var nergragerat. IPhone hår bra. Kolla!
Lycka till med huset! Har du blibit miljonär eller;-)

Ps. Åsså fick du ju massvis med inlägg till mixen. Lite lobbying gjorde susen;-) Ds

Monica o Jacob sa...

Hihi hur fel det kan bli men ändå så rätt vad gäller tvätten;-)och vem kan motstå ett barnaleende.
Förstår att du saknar schäfrarna.
Fin bild, ha en bra vecka;-)))