torsdag 5 januari 2012

Fullt ös, Mamman medvetslös! ;)

En kvart före sju började denna dagen för Mamman då mobilen började spela "Lonesome dove". Kroppen lämnade sängen, klädde på sej och packade ihop tvätten. Först vid ytterdörren hann hjärnan ikapp och insåg vad kroppen hade för sej. Innan de små juvelerna vaknat hade Mamman hunnit med två vändor i tvättstugan.

Efter frukost och en tredje vända i tortyrkammaren... ehrm... ursäkta... tvättstugan så blev det lite tid för pyssel medan Tonåringen diskade.

Sjuåringen hade skickat brev till tomten i december och fick för två dagar sen ett svar innehållande ett frankerat kuvert samt ett pussel att skicka till någon.

Idag hade han och hans småsyskon bestämt vem som skulle få äran att pussla lite och "brevet" skrevs.

Så gulligt och charmigt! =)

Ytterligare en vända hanns med i tvättstugan innan MiniBatman dök upp och det blev dags för lunch. Därefter packades det inför dagens överraskning och strax efter två kom MiniBatmans pappa och Mamman gjorde en vända till i tvättstugan innan barnen packades in i två bilar.

En härlig tur till badhuset blev det som avkoppling i allt tvättande. Lite över två timmar hann Mamman, MiniBatmans pappa och alla sju barnen bada innan anläggningen sa tack och god natt. =)

Både Mamman och barnen njöt i fulla drag. Mamman och de två små för att Mamman orkade busa och skutta runt med dem i vattnet, något som numera är omöjligt på land på grund av smärtorna i hand, armbåge och bröstben. Kusinerna Knas var överlyckliga över att MiniBatmans pappa var med så att de kunde vara i stora bassängen och åka i den stora vattenkanan där. De två största barnen tyckte nog bara att det var kul att få apa sej lite... ;)

Mamman och hennes stora skatt hann tillbaka till Hålan strax innan affären stängde, tur var det för hemma gapade kylskåpet tomt!

Nu närmar sej klockan midnatt, ungarna sover och Mamman är precis färdig med all tvätt.

Sängen kallar och sen är det jobbet som gäller fredag, lördag, söndag. Pappan har således barntjänst (vilket ska utnyttjas till max ;) )!

Inga kommentarer: