lördag 7 januari 2012

Det var i alla fall bra på jobbet...

Idag har varit en riktig skitdag, på hemmaplan. Pappan vaknade på fel sida, med huvudvärk, och hade både ett och annat otrevligt att högljutt vräka ur sej över Mamman och morgonen innan hon klev iväg till jobbet (orolig för hur dagen hemma skulle utveckla sej).

Oavsett om Mamman vet att Pappan inte har något för att skrika om en dammsugare på fel ställe och med det som bakgrund skälla om att Mamman är usel på uppfostran eftersom hon lämnar dammsugaren i köket, men kräver att barnen ska plocka upp efter sej så tar det hårt.

Mamman sliter rumpan av sej här hemma hela tiden, ensam med alla barn. Mamman anser att Pappan inte har rätt att öppna munnen angående hur hon uppfostrar barnen så länge han själv väljer bort att vara en del av det på heltid! =(


När Mamman kom hem igen efter åtta timmar på jobbet så var i alla fall maten serverad (men knappast med entusiasm så ofärdiga som de pommes fritesen var) och efter att Mamman stoppat mat i magen så förljde nära två och en halv timmes plockande för att få golven gångbara igen. Barnen hade rivit ut varenda pryl de äger över hela huset!

Nåväl, Pappan röjde i alla fall köket innan han satte sej och spelade dator!

Sjuåringen åkte med moster hem för att sova hos MiniBatman... Mamman ska nu krypa i säng och hoppas på en bättre morgondag! (Dagen på jobbet var i alla fall trevlig och bra!)

1 kommentar:

Sussi - Fullt upp i mammalivet! sa...

Fy farao vad ledsen jag blir när jag läser! Håller helt med dig i varje punkt...