måndag 30 januari 2012

Måndagsprövningar

Vad är det med måndagsmornar egentligen? Eller med måndagar överhuvudtaget???

Måndagen började mindre bra med att Stora Brorsan strax efter midnatt klev upp och väckte Mamman för att berätta att han inte kunde sova. Det i sin tur resulterade i att Mamman vände och vred på sej fram till tre denna morgon (eller ja, natt).

När så klockan ringde vid sju så kvittrade Tonåringen "Hejdå, älskar dej..." och försvann ut genom dörren med en smäll. Därefter satte galenskaperna igång.

Mamman kunde knappt resa sitt snortäta, sprängande huvud från kudden, än svårare var det att få upp Stora Brorsan och få Bröderna Bus att klä på sej. Mitt i all röra ringde älskade faster. =)

Nåväl, grabbarna kom tillslut iväg och Snufflan började klä sej (hon var precis färdig lagom till det var dags att gå lite drygt en timme senare) i sina nya kläder som hennes syster valt ur åt henne.

Därefter följde morgonens stora prov...

Mamman la fram ytterkläder till de små, Lillen skrek nej och sprang ut med vantarna i köket. Efter en stund kom han ut tomhänt och Mamman gick in i köket för att hämta vantarna. Hon letade på golvet, i skafferiet och i sophinken. Tillslut hittade hon dem längst ner i frysen!

Mamman gick ut i hallen för att krångla på Lillen overallen, som plötsligt försvunnit. Hon gick in i barnens rum för att se om den var där, men inte då. Hon frågade Lillen var den var, men han tittade ner i golvet, skakade på huvudet och sprang för att gömma sej bakom Mammans säng. Mamman gick efter för att se om overallen kunde befinna sej där, men det gjorde den inte.

Mamman vände sej om för att gå tillbaka ut i hallen och fick syn på ett blått byxben som stack ut under toalettlocket. GAH!!! Ungen hade stoppat overallen i toaletten. Nice surpise liksom! Mamman visste inte om hon skulle skratta eller gråta!?

2 kommentarer:

BP sa...

Kan inte låta bli att skratta lite här. Lillen verkar vara av den kreativa sorten.
Men jag förstår att du kunde hålla dig för skratt.
Hoppas du hade ett reservställ åt honom. Det var ju inte varmt ute precis...

Fangoria sa...

Haha vilket härligt kaos, från utsidan iallafall, kan tänka mig att det inte var fullt lika roligt just då!
=)
Ja, det stämmer nog att vi var i samma forum på familjeliv! =) Har kontakt med fler tjejer från familjeliv fortfarande, med jämnåriga barn 07.
Kommer kika in på din blogg fler gånger! ;o)