fredag 27 januari 2012

Ja, vad gör man?


Ja, vad gör man med en massa sjuka, rastlösa barn? Jo, man kan packa in hela högen i bilen och fara till Stora Staden bara för att få lite lugn och ro! Få hinna prata lite med de stora medan de små sover lite middag. ;) Stora Brorsan förklarade visserligen att det var mer givande att diskutera med sågspån än med Tonåringen och Mamman. =D

Väl framme i Stora Staden, nästan en timme senare, så köper man mat på Max innan man vänder hem igen. Vägen hem kör man på de minsta farbara vägarna man kan hitta och har bara bilmys hela vägen. =) (Slöseri på bensin och på miljön... Jag veeet!)

Efter att man har kommit hem och barnen hållit sej nöjda ett tag så överraskar man dem med lite nya saker, som de egentligen inte skulle få förrän om nästan två veckor eftersom de varit så duktiga här hemma under den månaden som Mamman jobbat mer än vanligt.

Nåväl, Mamman hade köpt ett par nya jeans och en t-shirt till Tonåringen som hon suktat efter ett tag och till Stora Brorsan hade hon shoppat nya jeans, t-shirts, underkläder samt en munkjacka (som Tonåringen naturligtvis varit med och valt ut eftersom han inte får förstöra hennes image med sina "slafskläder" när han kommer på besök till högstadiet om några dagar).

Bröderna Bus och Snufflan fick spel till sina DS (Mamman gillar att shoppa på rea och lägga undan till rätt tillfälle ;) ). Lilleman fick gå tomhänt...

"Du fick ingenting av mamma idag du vännen..." sa Mamman med lite dåligt samvete...
"Jooo, fick nya böljor ja ju!" svarade Lillen med ett brett leende i hela ansiktet.

Älskade unge!!!

Nu är både lövbiffen, potatisgratängen och fredaxmyset avklarat. Det blev inget lugnt mys ikväll inte, nej, det blev disco minsann! ;) Med discokulan snurrande i taket och musik på högsta volym, dans och chips! Underbart!!!

Inga kommentarer: