lördag 21 januari 2012

Idag har Mamman...

Idag har Mamman jobbat!

Före jobbet, vid halvåtta, skjutsade hon alla fyra småbusen till Goa K där de tillbringat dagen medan papporna och de två stora ungarna har huserat i Mammans lägenhet.


Idag har Mamman blivit bortskämd!

När Mamman jobbat klart, vid halvfem, åkte hon för att hämta upp kidsen. Då hade Goa K maten på bordet. Hon lagar supersmaskig kycklinggryta! Hemma i de Shannarianska hushållet hade pappan till de stora barnen lagat sin berömda chili con carne och sedan skjutsade Pappan Tonåringen till Lilla Staden och den andra pappan hem till sej ute på öa. Allt detta i full snöstorm!


Idag har Mamman frusit rumpan av sej!

Klockan hann bli nästan halvåtta innan Mamman hade skottat fram bilen hemma hos Goa K och fyllt den med små sockerboostade ungar efter allt lördagsgodis de (och Mamman) bjöds på. Vid det laget hade Mammans fingrar redan förvandlats till istappar.


Idag har Mamman fått massor av kärlek!

Väl hemma så sprang barnen runt som yra höns, tittade på Tom & Jerry och mysade genom att med jämna mellanrum krypa upp hos Mamman för att kramas och pussas. =D Inte förrän klockan passerat nio kom de ner i sina sängar.


@-;-- @-;-- @-;-- @-;-- @-;-- @-;-- @-;--
TACK underbara Goa K för att mina älsklingar fick vara hos dej idag!
TACK söta du för den goda maten och för pratstunden där efter!
@-;-- @-;-- @-;-- @-;-- @-;-- @-;-- @-;--

Nu är det bara Tonåringen som fattas, Pappan har åkt för att hämta henne. Flera mil i djup snö och en sikt på knappa tjugo meter. Mamman kommer sitta uppe tills de är tillbaka!

2 kommentarer:

BP sa...

Är såååååå glad att alt funkade idag. Var lite oroligt ju...
Hoppas N kommer hem välbehållen nu inkl. pappan;-)

Anonym sa...

Det var ju bra att det gick bättre med barnvakts det den här helgen än förra helgen du jobbade. Då verkade det ju inte så muntert där hemma.
Du fick ju i alla fall lite hjälp av papporna den här helgen även om K gjorde den stora biten.

Att jobba kan ju vara rena semestern i jämförelse med att vara hemma med en hög barn.

Det är så roligt att läsa din blogg!

Sandra med fyra barn