fredag 13 januari 2012

Äntligen fredag! Yeay... Eller?

Äntligen fredag! Yeay... Eller? Jo, jag är ju ledig i dagarna tre...

Fast första dagen av ledigheten har gått åt till att ta reda på två veckors röra och fått bort julen ur huset.

Både de små barnen och Stora Brorsan har städat sina rum, i varje vinkel och vrå, jätteduktigt! I alla fall efter att Mamman fick ett totalt psykbryt på barn som inte lyssnar... Ehrm... Mamman hann nog hota med både indragna spel, borttrollat lördagsgodis och prinsesskjolar som flyttar till annan ort innan det blev fart. Det lustiga är att de städar så jäkla fort bara de sätter igång...Inte helt pedagogiskt, men efter att ha tillbringat dagen med att plocka, plocka, fixa mat, diska, plocka, dammsuga, torka golv, grilla kyckling, äta, diska, städa badrummet och leka taxi åt Tonåringen som inte ens behagade komma hem innan klockan närmat sej tjugotvå så finns inte ordet pedagogisk i Mammans vokabulär!

Resten av helgen tänkte Mamman bara softa, mysa runt och inte göra nämnvärt mycket...

Tänkte alltså, men i vanlig ordning så ska Mamman ALDRIG planera för något!

Följdaktligen kommer morgondagen börja med att klockan ringer alldeles för tidigt eftersom Mamman måste springa till jobbet och släppa in en leverans. Därefter ska Mamman agera kalastaxi! Halvelva åt ena hållet (och en vända till vid två) och halvtre åt andra hållet. Med lite tur somnar ingen i bilen och Mamman får njuta av en film i soffan i lugn och ro på kvällen... =)

Nu ska Mamman tvinga de stora i säng... Förmodligen lättare sagt än gjort då Stora Brorsan fått headset till datorn idag och sitter på skype med sina polers och spelar Minecraft på server och Tonåringen precis sparkat igång datorn... Jaja, så är livet med tonåringar i huset och en vacker dag kommer Mamman förmodligen att sakna det! ;)Ha en underbar helg gänget!!!

1 kommentar:

BP sa...

Jag andas in... och ut... och in igen!!! Ja du är verkligen en supermamma och en superwoman. Tänk vad barnen kommer att ha nytta av all erfarenhet det samlar nu... sedan alltså.
Hoppas taxiverksamheten fungerade bra idag!