måndag 23 januari 2012

Manipulerande hjärnforskare muterar måndagar!

Måndag betyder mutationer. Idag mer än någonsin. Ingen ville vakna, inte ens Tonåringen. Hon vaknade en halvtimme före bussen går i vild panik och krävde att få vara sjuk från skolan idag!? "Aldrig!" sa Mamman...

Ungen frustade, pustade, skällde och gnällde. Mamman försökte hjälpa henne att ta fram kläder - Fräääs! Mamman hjälpte till att platta håret - DU KAN JU INGENTING! Mamman erbjöd frukt att äta på bussen - Idiotiskt!

Ut i kylan, för lite kläder, ingen mat i magen och med mobilen i högsta hugg för att messa någon kompis och be den ta med en plattång till skolan eftersom Mamman är hopplös!

Hon hann med bussen!!! =)

Upp släpades övriga barn. Stora Brorsan såg ut som om han blev besatt när Mamman skickade in honom i duschen. Son eller monster? Lillen vägrade lämna sängen och de övriga tre satte sej mitt på hallgolvet i bara underkläder för att prova skridskor.

"Hallå! Det är fruuukooost!"

Tydligen går det utmärkt bra att äta frukost på hallgolvet endast iförd kallingar/trosor samt skridskor också! Men när någon ville ha sugrör att dricka ur för att slippa ta av sej den gallerförsedda hjälmen som hittat upp på huvudet fick det vara nog!

Glada barn rusade tillslut till skolan, de hade nog till och med lyckats plocka med sej hjärnorna som måste runnit ut på deras kuddar då de klev upp... ;)

1 kommentar:

4U2 sa...

Ibland är det inte lätt här i livet! ;)