torsdag 1 mars 2012

En annan utflykt

Ytterligare en härlig vårdag, med samma temperaturer som de sista två dagarna, har förflutit. Inte heller idag gick planerna i lås.

Planen var en tur upp på Hösås med grillning, men då mammsen var tvungen att jobba och Lillen fortfarande var lite varm då vi vaknade så bestämde Mamman att det skulle bli en lugn dag på hemmaplan.

Cyklarna plockades fram ur källaren, det pumpades och fixades sen var det fullt ös medvetslös som gällde ett tag. ;)
När alla cyklar var klara tog Stora Brorsan, Kompisen och Bröderna Bus en cykeltur bort till grusgropen. Där vände Bröderna Bus medan de stora grabbarna fortsatte till Torp och blev kvar i ladugården nästan hela dagen. Hoppas de inte störde Bröderna Bönder allt för mycket! =D

"Tiiiittaaa maaammaaa, jag kommer ihåg hur man snurrar sej!"

Massor av småkryp har vaknat till liv! Både spindlar, flugor, myggor och bin har synts till idag.

Sen var det det här med planer, de ändras väldigt snabbt i Shannaras värld... ;) Plötsligt var Mamman, Pappan (som passar på att träffa barnen under lovet), småttingarna, Kusinen, KusinPappan och Toffej nere på badplatsen (tillika Vikingacentret) och grillade. =D Helt underbart!!! Tack för en härlig tur!Tänk att vatten alltid lockar, både i små och stora kvantiteter. =D

Ett under att ingen hamnade i plurret när det halkades runt på iskanten. Lilleman var i och för sej på väg att halka på mage ner, men Sjuåringen fångade hans arm och drog upp honom precis då tårna snuddade vattnet. Dagens hjälte? ;)

Väl hemma hann småttingarna leka en stund med småtjejerna längre ner på gatan innan det blev dags för Lasagne och sängen.

Alla små lade sej som änglar efter maten då de längtar efter morgondagen. Håll nu en tumme för att Lilleman vaknar feberfri så att morgondagens planer INTE går i stöpet. ;)

Nu ska Mamman nanna kudden, det väntar nya äventyr imorgon...

6 kommentarer:

BP sa...

Tur att M kryade på sig såpass snabbt:-)
Å de stora killarna på dina foton är de vad jag tror de är???!!!
I så fall - WOW!!!

Sylla sa...

Ni har iallafall en brygga vid vattnet det hade vi som skydd när vår trio var nere vid älven hemma i Forshaga och klev utanför isen för att komma i vattnet. :)

4U2 sa...

Som vanligt får jag så mycket positiva vibbar när jag läser dina inlägg. Har sagt det förr och säger det igen: du är en enastående person och mamma! Håller tummarna för er!

Mickis sa...

Kikar in hos dej efter tips an 4u2 :-)

Vilken underbar vårdag ni fick :-)
Hoppas ni får en löika härlig fredag :-)
Kram

Maria sa...

Här var det full action :)
Härliga bilder och underbart med denna vårkänsla :)

Kramar

Joormen sa...

Halkade in på din blogg och jag tror vi bor i olika länder.....

Men oj så mysigt och varmt och härligt ni verkar ha. Själv dras jag med 1 m snö och en ishalka som inte är av denna värld idag.

Avundsjuk jag är såå avundsjuk....