söndag 4 mars 2012

Vi vill ha mera lov!

Efter en minst sagt hektisk vecka med besök, aktiviteter och lite feber så har vi idag helgat vilodagen... Ehrm... Nääästan i alla fall! ;)

Mammans kära tupp började väckningen av familjen klockan 05,00 prick. Inte roligt! Visserligen började tvättiden vid sju, men det behövs inte två timmar för att samla ihop tvätten. =( Med tanke på den värk som Mamman just nu plågas av så skulle hon bli glad om hon fick sova lite längre på morgonen. Värken som förut hållt sej i vänster hand, vänster armbåge och i bröstbenet har nu förökat sej till höger axel. På grund av Mammans underliga sovställning för att lätta på den värken så har nu Mamman ont i nacken på vänster sida och det i sin tur leder till huvudvärk och värk i ryggmusklerna. *suck och dubbelsuck* Får bli ett samtal till VC imorgon!

Nåväl, förutom att sängarna fått rena sängkläder, tvätten tvättats och grillad kyckling intagits så har de fyra stora barnen varit ute och cyklat halva dagen medan Mamman varit i lekparken med de små.

Vid fem kom småtjejerna nere på gatan hem och Lillan rusade genast dit vilket ledde till att även Mamman och Lilleman plötsligt befann sej där. Mamman med en kopp te och alla med goda kanelbullar i handen. Besöket blev allt längre, tillslut satt Mamman och småttingarna där vid matbordet och smaskade mumsig baconpaj, underbart god korv samt smaskig sallad med bland annat fetaost i (konstigt, Mamman gillar ju inte fetaost... trodde hon i alla fall).

Det blev en härlig avslutning på kvällen, lite semester för Mamman. ;)

Hemma hade Bröderna Bus käkat macka och te med sina syskon och när Mamman kom hem var det bara att bära upp tvätten och lägga fyra små trötta troll!

Nu funderar Mamman allvarligt på att lägga sej i ett varmt bad... =D

2 kommentarer:

BP sa...

Ett inlägg utan bilder - hrrmmmmmm;-)
Fetaost ÄR gott, bara så du vet.
Å kolla upp dig imorgon. Det är det viktigaste!!!

4U2 sa...

Håller tummarna för att du slipper det onda och kan sova ordentligt!