torsdag 15 mars 2012

En hel arbetsdag

Hela åtta timmars städande blev det i dotterns rum, men nu är det skinande rent och Mamman tänker hålla efter Tonåringen stenhårt framöver!

Småbarnen var otroligt tålmodiga, vilket förmodligen berodde på att de fick vistas på förbjuden mark utan att någon skrek som en besatt efter dem. ;)

Som Mamman räknat med så kastade Tonåringen ifrån sej sin väska, gormade och skrek "GÅ UUUT!!!" så fort hon kom innanför ytterdörren. Hon lugnade dock ner sej ganska snabbt, hjälpte till med det sista och lyckades klämma fram både "Tack mamma!" och "Älskar dej!" innan dagen var slut. Det visade sej att hennes största oro låg i att jag skulle läst i hennes anteckningsböcker och på lappar, men vad sjutton har jag med det att göra? Privatliv har alla rätt till!

Ett par timmar ute i den, idag, mycket kalla våren hanns med på kvällskvisten också. Härligt att få vädra lungorna efter att ha vistats i ett damminferno hela dagen.

Jo, nu är det nog vår... Jag väntar dock fortfarande på tranorna!

1 kommentar:

BP sa...

Ja det var ju ett oväntat slut på åtta timmars städning. Bra att du respekterar Ns integritet och inte läser hennes personliga texter:-)