lördag 10 mars 2012

Koladagar i det Shannarianska hushållet

Igår, efter en vakennatt med Lilleman som hade ont i magen och morgonens samtal med läkaren, så gick luften ur Mamman. Det blev knappt inget gjort på hela dagen. Fredagsröjet uteblev och middagen bestod av chicken nuggets och potatiskroketter. Mamman får vara nöjd över att hon lyckades tvätta sex maskiner tvätt och hålla sej vaken hela dagen! Det blev visserligen ett kvällsbesök längre ner på gatan så att småttingarna fick fick leka med de goa tjejerna där. =D

Idag har det varit närapå lika segt. Lilleman har fått öroninflammation och Mamman har tröstat, nässprayat och stoppat i honom alvedon halva natten. I vanlig ordning så får man inte längre penicillin mot den åkomman OM inte trumhinnan spricker. =(

Pappan kom hit i går kväll och mysade med ungarna, sen åkte han iväg för att köra lastbil denna morgon. Han lovade barnen att han inte skulle dröja alltför länge innan han hälsar på dem nästa gång. =D

Som sagt, dagen har varit seeeg. Förmiddagen försvann när Mamman följde med Lillen och sov lite middag. När det var dags för mat frågade ungarna om inte McDonalds vore ett bra alternativ, Mamman var lättövertalad... ;)

Väl hemma igen så myste två söta killar ner sej framför tv:n, Åttaåringen spelade på sitt älskade Minecraft som han äntligen fått, Lillan lekte med sina dockor, Stora Brorsan njöt utav att han faktiskt städade sitt rum igår och Tonåringen satte igång med operation storstädning av container... ehrmm, ursäkta... sitt rum. Mamman tog reda på tvätten och därefter sanerade hon lägenheten från drivor av grus och chips (kom ihåg, lämna ALDRIG chipsen från fredaxmyset framme över natten).

Nu har segisdagen nått sitt slut, Lillen är medicinerad och sover förhoppningsvis fram till midnatt i alla fall. De stora ungarna grejar med sitt och Mamman ska nu avnjuta ett glas vitt med Stockholmssällskap i örat! ;)

1 kommentar:

BP sa...

Vilken dag du har haft Shannara. Ärligt talat så förvånar det mig inte ett dugg att du är trött jämt. Jag skulle vara död!!!
Hoppas ditt glas vitt med S (antar jag) i luren/skypen gör att du somnar gott snart.
Kram tjejen!!!

PS. Jag har också haft en piss dag med många skitbesked som gör att man bara vill lägga sig, gråta och dö. Men det gör man ju inte, även om man ibland önskade det... Jag beundrar din styrka, glädje och viljestyrka. Du är en förebild för mig Shannara, det ska du veta. Detta sagt med endast två glas vin i knoppen - jag menar kroppen;-) DS.