söndag 18 mars 2012

En härligt lugn dag... Eller?

Satt precis här och funderade på vad jag skulle skriva om dagen... Tänkte att dagen har varit så otroligt lugn och vi har liksom inte gjort något särskilt ansträngande.

Alla fyra större barn försvann ut på sina cyklar innan klockan ens slagit tio och kom inte hem före maten serverades vid två. Mamman och de två små barnen hängde i lekparken, mellan varven ner till tvättstugan, i nära två timmar.

Mamman serverades tårta med lakrits extreme på. =)

Barnen roade sej duktigt själva så Mamman hann sluka några kapitel i sin nya bok och botanisera med kameran bland alla de vårtecken som dykt upp. =D






När det började kurra i alla små magar travade Mamman in och slängde ihop lite pasta med köttfärsås (gjord på gårdagens överblivna tacofärs och annat gott) och sallad gjord på alla grönsaker från igår. Uppenbarligen var det en lyckträff för varenda gryta och tallrik var soprena när barnen lämnade köket. =)

Efter ett besök i affären, mat, disk och en vända till i tvättstugan så for Mamman och småttingarna iväg till Goa K och hennes småtroll med lite fika i bagaget så att Åttaåringen fick bli firad av bästa tjejkompisen.


Efter ett par timmars studsmattegymping och skogsklättring samt fika så var det dags att åka hem och göra en sista tur i tvättstugan för kvällen. Därefter följde vikning av tvätt, kvällsfika och badinferno för Mammans fyra små kärlekar innan de slocknade som stockar innan Mamman knappt hann säga god natt! ;)

En härligt lugn söndag i Shannaras värld, även om det ser ganska mycket ut när det räknas upp. =D

1 kommentar:

BP sa...

Ja jämförelsevis så var det ju lugnt hos dig. Jag menar tvätten behöver man ju inte göra nå't åt, vikning av tvätt är ju en lugn sysselsättning det med - så, japp, det var en lugn söndag;-)