lördag 31 mars 2012

Bra för ekonomin?

En hel dag fylld av uppassande på sjuka barn och otåliga (rastlösa och alldeles för påhittiga) barn samt en rabiat Tonåring som hatar sin sjuka Lillebror och önskar livet ur sej själv och andra bara för att hennes helg blev förstörd (som om Sexåringen kan hjälpa att han blivit magsjuk eller). Alldeles underbart va? =(

Lilleman har inte varit riktigt kry på ett par dagar han heller, MEN han somnade faktiskt själv i sin säng ikväll med, femte kvällen i rad, Mamman jublar! =)

Trots magsjuka så blev det hemgjord pizza med rester av kycklingen sen igår samt banan på och hemmet ser någorlunda okej ut (även om disken var en pina med Mammans såriga händer efter allt tvättande och spritande).

Man kan ju vända på det hela och vara tacksam för alla bensinpengar (och presentpengar) som Mamman sparat då båda Bröderna Bus missar kalasen de är inbjudna till och Tonåringen inte kunde skjutsas iväg till sin kompis en knapp timme bort. "Always look on the bright side of life...."

Håll nu tummarna för att Sexåringen slipper kräkas mer, har gått fyra timmar sen sist, och för att ingen mer blir sjuk (samt för att Mamman får sova så hon orkar ta hand om all tvätt imorgon).

Ha en underbar lördagsnatt mina kära vänner!

1 kommentar:

BP sa...

Ja, livet suger ibland. Ikväll sög det för tonåringen, vilket jag förstår helt och hållet faktiskt. Å då ingen av papporna verkar vara villig att hjälpa till så... Japp, jag förstår henne faktiskt.
Men mest av allt hoppas jag att du får någonting som kallas för sömn inatt. Den behöver du verkligen.
Hur f*n orkar du?????!! Superwoman - igen och igen!