fredag 23 mars 2012

Lyckad dubbeldejt ;)

Morgonen började precis som föregående kväll slutade, med Tonåringens gnäll och skrik om den perfekta frisyren inför passfotograferingen. Älskade Tonåringen lyckades, på grund av sin fobi för att inte vara perfekt, försena avfärden med exakt 90 minuter! (På den extra tiden hann Stora Brorsan städa sitt rum, småbarnen plocka undan på sitt rum och Mamman hann skaka alla mattor och förbereda för övrig städning.)

När vi väl satt i bilen blev det bara så där mysigt, som bilfärderna brukar vara, med prat, bubbel och skratt.

Vid polishuset inne i Stora Staden så mötte de två stora barnens pappa upp hela den Shannarianska skaran. De två stora ungarna fotograferades och uppgifter lämnades för två stycken id-kort samt ett pass. De små barnen kivades lite lagom, låg på backen och sparkade i väggen, hängde i måttstocken och blev lagom upphetsade över alla polisbilar som for förbi. Stora Brorsan var på sitt mest retsamma humör och förlängde sitt dataförbud över helgen.

Efter en knapp timme gick färden vidare mot köpcentret och MAX där Pappan möttes upp. En mamma, två pappor och sex ungar... Det tog lite plats och det hördes. ;) Trevligt var det i alla fall.

Med mat i magen startade jakten på bikini, tröja och vårjacka till Tonåringen, jeans till de tre större grabbarna, Onepiece till de tre minsta barnen samt fotbollsskor till Bröderna Bus. Inte en enda sak hittades! =(

Efter ett x antal mutförsök såsom locktång och biobesök så följde Tonåringen och Stora Brorsan med sin pappa till deras farmor och farfar för att grilla, de kommer tillbaka hem imorgon.

Mamman hoppas på en lugn kväll efter att nu disk, dammsugning, kvällsfika och saga är avklarade! =)

1 kommentar:

BP sa...

Låter väl sådär måste jag säga. Men om du har samma helt underbara väder hos dig som jag har här så sätt dig ute på gräsmattan med en god bok och skippa alla måsten!