måndag 29 oktober 2012

Tur att det är lov

Alla barn vaknade, pigga och glada denna första dag på lovet från skolan. Morgonen var fylld av mys och halvelva begav vi oss av mot dagis, fritids och jobb.

Tjugo minuter i fyra ringde telefonen på Mammans jobb. Lillan var väldigt tät i näsan och de tyckte hon kändes varm. Om det inte varit lov så vette Mamman sjutton hur hon skulle ha löst situationen, men nu kunde tack och lov Tonåringen hämta hem sin syster två timmar tidigare än normalt (efter högljudda protester från hennes sida och hot om indragna pengar från Mammans sida).

När Mamman kom hem vid halvåtta var allt lugnt här hemma, Tonåringen hade till och med diskat och Lillan var nöjd över sitt "storasystermys". Pigg som en mört var hon också, ingen feber tack och lov, men lite tät i nosen var hon.

Kvällen blev sen väldigt lång, tiden bara försvann och inte före klockan passerat tio kom de fyra små i säng (så nu hoppas jag de sover gott inatt). Nu sitter jag här och kikar lite på Sandys (stormen) framfart mot USA:s kust och håller en tumme för alla drabbade, i synnerhet för älskade Miya och hennes ungar (samt man) som bor mitt i smeten. Saknar om dej bruden! ;)

Inga kommentarer: