lördag 27 oktober 2012

Det har gått i ett...

...precis hela dagen idag! *pust*Mamman började dagen med en härlig promenad och ett besök på jobbet. När hon kom tillbaka hem befann sej båda papporna där och tonåringarna höll på att städa för att sedan följa med sin pappa på bio, restaurang och en övernattning hos farmor och farfar (som befinner sej i huvudstaden hos en av tonåringarnas fastrar som akutsnittats idag, Grattis till dottern söta ni!).

Efter en tur i tvättstugan (eller två) så kom småttingarnas farmor för att fira de två små troll som fyllt år nu i oktober.

Vi började med att besöka de gamla marknadsbodarna och julmarknaden som hölls där idag.Allra roligast var det att hjälpa "eldfarbrorn" att fylla på ved i eldkorgarna.

Efter marknaden inhandlades lördagsgodis och sedan bar det av hem för en kulinarisk måltid bestående av korv, pommes stripes och grönsaker. ;) På maten följde disk, mera tvättande och däckbyte. Pappan konstaterade att oken fram på Mammans bil är totalt slutkörda så bilen får väl stå då (undrar hur Mamman ska få in minstingarna till tandläkaren nästa vecka?) tills Mamman har pengar och Pappan (eller någon annan) har tid och lust att meka med bilen som Gud glömde!


Favoritplatsen för samtliga små bus - Garaget!

Sjuåringen börjar bli haj på det här med däckbyten! Duktig kille mamma har!

Snufflis hade tur och hittade en fyrklöver (när hon låg på gräsmattan och surade för att hon inte fick som hon ville)!

"Ja äj starjk ja vet du pappa!"


När solen försvann i horisonten var däckbytet i alla fall avklarat (och ytterligare en vända i tvättstugan).

Små solar på marken...


Bröderna Bus ville inte alls gå in, att tälja är ju det roligaste som finns! =D


I väntan på brorsorna så passade Lillan på att rulla runt i löven på baksidan!
Efter en hel dag fylld av aktiviteter så blev det tårta till kvällsmat... Ehrm... Marängtårta med citrongrädde, bananer och hallon! Gott!!!

Inga kommentarer: