söndag 28 oktober 2012

Mamman njuter av solen


Idag har det varit en heldag ute. Kusinen har varit med oss mest hela dagen och även han har fått blodad tand (eller åtminstone finger) när det kommer till att tälja. ;)


Barnen byggde en enorm lövhög ! De höll på i närmare två timmar med att skrapa ihop löv, hoppa , kasta, gräva, gömma varann och sedan börja om från början igen. =D


När lunchtimmen hittat oss (i rätt tid, Mamman har kommit ihåg att ändra klockorna!) så for vi hem till Goa K och hennes söta troll. Där blev det grillning, kojlek, trädklättring och en massa bus fram till att Kusinen skulle hem och solen sade god natt (alldeles för tidigt).


Det kom till och med några få snöflingor och barnen dansade av glädje. Den blev dock inte långvarig.Kvällen användes till att göra ett snabbt röj på golven. Det är lite svårt att röra sej när strumporna fastnar på köksgolvet och man sedan får en ofrivillig fakirupplevelse (småstensvarianten) när man vandrar genom hallen barfota.

I morgon är det en ny vecka och höstlov! Två dagar "dagis" och fritids blir det dock eftersom Mamman jobbar. Håller en tumme för att väderleken har fel angående allt regn och jag hoppas barnen är lika pigga imorgon som de varit hela helgen. Dessutom håller vi en tumme för att S Sthlm och hennes bus kryar på sej innan torsdag så de orkar sej hit!

Inga kommentarer: