fredag 26 oktober 2012

Moves like Jagger! ;)

Efter en lång natt med en gråtande son så vaknade Mamman medhuvudvärk, snuva och ont i halsen då klockan ringde för att annonsera att det var dags för Bröderna Bus att gå till skolan. Yikes! Det blev lite ont om tid, men eftersom Mamman inte tror på att stressa och anser att en ordentlig frukost är viktig för en bra dag så tog vi det lugnt. Två telefonsamtal senare så intogs frukosten i lugn och ro, trots det så kom barnen bara en kvart för sent till sina skolor.

Därefter parkerade småttisarna framför en film med varsin mugg välling och Mamman kröp tillbaka ner i sängen och vilade i en timme till. Skönt!

När Bröderna Bus kom hem så blev det lite våfflor till lunch och därefter tog de med sej Snufflis ut i det härliga solskenet och lekte i en timme medan Mamman plockade undan lite och förberedde middagen. Pojkarna förberedde sedan fredagens efterrätt. =D


Därefter följde lite fredagsröjjande, mat, disk och slutligen efterrätt innan det var dags för Bröderna Bus att ge sej av på DISCO. Dagens stora händelse!

Småttisarna tog ett långt härligt bad medan pojkarna dansade, busade och smaskade godis borta i gympasalen. Sjuåringen hade (tillsammans med en söt tjej) kommit tvåa i tryckartävlingen, pussats och gett bort sin vinst (en dricka) till en kille som var törstig, men hade slut på pengar. Trots att han är väldigt utåtagerande periodvis så är gossen i alla fall både givmild och väldigt socialt begåvad. ;)

Efter lite kvällsfika och fredaxmys så kom de fyra yngsta kärlekarna i säng, Stora Brorsan hade en datadejt och Tonåringen (som arrangerat Halloweendisco med sin klass) skulle hämtas hem från Lilla Staden. Fullt ös, medvetslös! ;)

Nu har Mamman pustat ut i en timme, käkat ett halvt kilo satsumas och hunnit att prata lite med stora dottern. Dags att krypa i säng och hoppas på lite sömn (kom ju precis på att jag har en tid att passa i morgon bitti också...).

Inga kommentarer: