söndag 14 oktober 2012

Badbus!

Det kan vara mysigt med regn som smattrar mot rutorna, i alla fall om det är en mörk höstkväll då man kan mysa ner sej i soffan med tända ljus eller mitt i natten då man vaggas till sömn av smattrandet. Är det söndag morgon och man har sex rastlösa barn så är det dock mindre skoj!

Efter en kort överläggning med de små juvelerna och en titt på öppettider på nätet så bestämdes det att förmiddagen skulle tillbringas på badhuset. Det allra roligaste var att båda tonåringarna bestämde sej för att följa med och att Pappan kom tätt efter oss i sin bil för att busa med barnen i bassängerna! =D

Åttaåringen bevisar att apgenerna finns kvar! ;)

(Nästan)Sjuåringen leker Tarzan! ;)

Stora Brorsan försöker komma så långt det bara går!

Lilleman njuter av att få hoppa, som den vilding han är,  i den stora bassängen. Rakt i Pappans trygga famn.

Hundsim tillbaka in till kanten med Pappans hand som stöd under magen. Roligast på hela dagen tyckte Godingen!

Lillan tränade stolt på att simma ute på det djupa och konstaterade hur härligt det är att kunna göra det själv med bara en simdyna på ryggen. Duktig piga Mamman har!

Efter ett par timmars blötläggning var det dags för hemfärd och Pappan bjöd på McDonalds. Tonåringen var inte helt nöjd, men efter en titt på kalorier så blev det en fiskburgare med sallad till för hennes del. Mamman tycker att hon är otroligt duktig som anstränger sej hårt med maten och träning, men är ändå lite rädd för att allt detta räknande av kalorier, fett och proteiner ska gå överstyr.

När vi anlände hemmet vid fyra så fick Mamman en grym huvudvärk och lade sej för att vila, Pappan tog hand om barnen. Vips var klockan halvsju och Pappan serverade nybakade baguetter till kvällsmat. Därefter fick Mamman ta över rodret igen, Pappan sa god natt och sen var Mamman ensam med saga och nattning. En aningens strulig kväll blev det, men nu sover i alla fall de små. Stora Brorsan har åkt till moster KusinMamman för att sova där då han har sovmorgon i morgon (skönt att slippa åka med bussen klockan sju på morgonen då).

Trots att klockan inte är mer än nio så tänker Mamman krypa i säng nu, hoppas hon vaknar pigg och utan huvudvärk i morgon!

1 kommentar:

Sandra sa...

Vad bra att pappan hjälper dig ibland och att din syster låter din son sova över. Skönt för stora brorsan med sovmorgon!