onsdag 24 oktober 2012

Stora Brorsan chockar Mamman dubbelt upp! ;)
I takt med att dagen grydde så tändes ett hopp om en regnfri dag hos Mamman, men tji fick hon... Naturligtvis var det tvungen att regna idag med, men förmiddagen var i alla fall skön. Eftersom småttisarna började sent idag så hann vi njuta lite av den varma solen och den klara luften innan lämningen och regnet som sakta smög sej på lagom till Mamman skulle gå till jobbet. Skönt att Lilleman var än mer kry idag i alla fall! =)

Bröderna Bus fick idag lov att gå själva från fritids ner till Mamman på jobbet där Stora Brorsan mötte upp dem, gissa hur stolta de var?

Strax innan Mamman slutade så ringde telefonen, min kära kollega langade över den till mej och i andra änden befann sej Stora Brorsan. Döm om Mammans förvåning när grabben ringde för att fråga hur han skulle städa bort allt fett från spisen efter att ha stekt bacon!?! Mamman berättade snabbt var sprayen fanns och hur han skulle gå tillväga.

Mamman kom sedan hem till ett relativt städat hem fyllt med mätta barn, tyvärr hade Tonåringen hemsk huvudvärk. =( Stackars mammas stora tjej!

Efter att Mamman avverkat ytterligare ett par kapitel av "Demonprinsessan" för den yngre barnaskaran så hann hon växla ett par ord med Stora Brorsan som stolt berättade att han fått ett A på franskaprovet, han hade haft 61 poäng av 63 möjliga! Tänk vad några timmars pluggande kan göra stor skillnad. Mammas duktiga grabb! =D

Inga kommentarer: