tisdag 15 mars 2011

Sensationell händelse ;)

Idag var det alldeles underbart att vakna upp till en klar, men ack så kylig, dag. Mamman började med att kliva upp och trycka i sej penicillin och diklofenak (som läkaren skrivit ut till henne) strax före sju. En knapp timme senare lyckades Mamman med något sensationellt...

Hon lyckades få på sej en strumpa på vänster fot utan hjälp!!! Visst, strumpan var stor, mjuk och saknade i princip resår. Dessutom tog det närmare tio minuter att få den rätt, men ändå... Wiiihiii! ;)

Sen orkade Mamman följa med och lämna alla barn, ta en promenad runt kvarteret (trots läskiga minusgrader), klippa klorna på katterna, rensa anslagstavlan och fixa till med familjens almanackor, plocka med lite andra papper och följa med och hämta upp de små älsklingarna igen.

Efter middagen kom söta Snufflan och frågade Mamman om hjälp med att städa sin klädbyrå och rensa bort för små kläder... Mamman sorterade och vek, med ett stort leende på läpparna, sittande på lillans sängkant.

Kvällen för de små avslutades med att Lilleman, Mammans Goding, tillät Mamman att sitta bredvid sängen och hålla handen tills han somnade för första gången sedan 14:e januari! Lycka!

Nu väntar bara Mamman på House och sen lär hon somna som en stock efter en relativt händelserik dag.

Mamman är glad idag, tänk att lite värkmedicin kan göra så stor skillnad. Och nej, inget mer morfin, bara vanliga diklofenak som man till och med kan köpa receptfritt.

4 kommentarer:

♥TrollMorsan♥ Mamma till 11 Troll♥ sa...

Åh vad glad jag blir för din skull!!!

Kram från en 8-barns mamma

Sherlock sa...

Sådär mycket har jag nog aldrig gjort på en och samma dag!! Var stolt, jag är imponerad!

BP sa...

:-) :-) :-) :-) :-) :-):-) :-)

Å då vet jag inte ens vad "diklofenak" är.

Tusen klappar för Shannara!!!!1

Pysselfarmor sa...

Men shit (förlåt) vad mycket som har hänt på några dagar här - vilka framsteg!!!
Roligt skojigt underbart är orden!