söndag 6 mars 2011

Kalas hela dagen!

Grattis världens bästa sjuåring!!! Morgonen började med frukost följt av ett första paket.

"Haha, jag tror att det är sju Bakugan som går att bygga ihop till ett stort monster för kartongen till det är så här stor!" (Kul att försöka överraska här...)


"Jag hade rätt, jag hade rätt. YES! Precis den som jag önskade mej också!!!" (Tur att bästa C valde just den då hon hjälpte Mamman att shoppa.)

Sjuåringen och hans monster!

Under förmiddagen så kom mormor med en biltårta, en polisbil enligt den nyblivna sjuåringen. Mamman tillbringade förmiddagen med att plocka och sortera bland en miljon vantar, mössor, skor och overaller samt röja av lite byråytor och annat i lagom höjd för en halvinvalid pingvin. ;)

Runt lunch kom Pappan upp med överraskning nummer två, ny hjälm och klubba (jaja, han växer i klubban så småningom ;) ).

Runt ett kom bästa tjejkompisen och hennes lillebror (med sin mamma) och strax därefter kom Minibatman med sina föräldrar.


Gormitis och Backugan traps låg i paketet från kusinen till grabbens stora lycka. (Rena grekiskan för alla er som inte är invigda i barnavärlden.)

Trots att Mamman trodde att det skulle bli en lugn födelsedag så blev Puddeludding ordentligt firad. Även Mammans andra två systrar med "bihang" dök upp. Kul att ha alla systrar samlade! De stora barnens pappa stannade även han en stund och fikade samt pratade då han lämnade av kidsen. =)

"Mamma, hur ska man börja skära den här tårtan då?" undrade födelsedagsbarnet förvånat.
"Du får skära precis hur du vill, det är ju din tårta vännen."
"Får jag... Jippie!" utbrast sonen med ett stort leende.

Sen skar han en stor bit mitt i tårtan! =D Efter det lektes och kivades det lite grann medan de "vuxna" (ehrm) fikade och pratade.

På kvällen blev det ytterligare paketöppning när storasyster och storebror kom med paket. Transformers är ytterligare en populär grej bland gossarna här i huset...


Mamman har haft en väldigt trevlig, men energikrävande dag. Födelsedagsbarnet somnade utomordentligt nöjd över dagens innehåll... Allt är frid och fröjd, nu ska Mamman sova! =)

3 kommentarer:

BP sa...

Helt underbara bilder från ett härligt kalas!!! Jag hängde med vad gäller transformers, har en sådan (maskot från fotbolls-VM ifjol. Resten av terminologin - ja - man är ju gammal, vilket är en perfekt ursäkt.
Kul att även du verkar vara rejäl på G igen:-)))
Grattis förresten till den lyckliga 7-åringen!!!

♥TrollMorsan♥ Mamma till 11 Troll♥ sa...

grattis till födelsedagsbarnet!!

Kram från en 8-barns mamma

Pysselfarmor sa...

Men jisses är du frisk Shannara...för här har det hänt både det ena och andra. 7-års kalaset kände jag ju till och vad roligt att det blev lyckat. Han verkar helglad!