måndag 16 juli 2012

Shopping, naturkrafter och tårta!

Ytterligare en sovmorgon blev det för Mamman och ytterligare en sen frukost, idag med nybakade baguetter. =D Så mysigt när alla trängs runt bordet i Hålans minsta kök. ;)

Förmiddagen tillbringades sen med att göra INGENTING! Bara prata, spela, mysa framför tv:n lite med de små. Underbart skönt!

Vid lunchdags packades kokkorv och bröd in i bilen tillsammans med de fyra yngre förmågorna i familjen och färden gick till Kusinen och hans "päron" i Lilla Staden.

Korvarna trycktes ner med stor glädje och sedan for Mamman, Syster och fem små söta troll iväg till ÖoB. Finns inte så mycket att göra när regnet öser ner mest hela tiden!


Väl tillbaka hos Syster så vräkte regnet ner värre än någonsin. Helt ärligt, har aldrig sett så mycket regn någon gång, det forsade ner!

Barnen fascinerades av naturens krafter.

Sommartårta! =D

För att pigga upp alla slängde Syster ihop en härlig sommartårta av maräng, citrongrädde, bananer och jordgubbar. Hur god som helst!

Med tårta i magen tog Mamman och barnen kvällen, for hem, käkade kvällsfika och kröp ner i sängarna för långläsning i Morwhayle (snart läst halva boken nu).


Klockan närmar sej tio, barnen börjar tystna i sina sängar, molnen har flytt sin kos och dimman drar in. Mamman ska smyga ner i soffan och se "Luftslottet som sprängdes", kanske med ett glas vitt ikväll också (flaskan står ju kvar där i kylen).

Ha en alldeles underbar söndagskväll och hoppas alla får en bra vecka oavsett om ni har semester eller jobbar!

1 kommentar:

BP sa...

Du verkar ha flyt - med sovmorgon alltså. Hoppas det fortsätter under hela semestern, då kanske du känner att du också varit "ledig".
Idag är det soligt än så länge, men hela helgen var det grått och regnigt med väldigt lokala tropiska regnskurar. Suck, den sommaren är nog kört har jag en känsla av...