söndag 22 juli 2012

Seg Sjuk Söndag

Sista dagen på andra semesterveckan är snart slut. Dagen har inte gått i många knop, Mamman är sjuk!

Igår, efter ett otroligt underhållande Vikingating (som ni kan läsa om här>>, inlägget består mest av bilder, till och med fler bilder än inlägget om våra äventyr i tisdags) tillsammans med småbarnens Farfar och Farmor B, så kom Pappan hit och fick ta över rodret. Mamman kröp i säng med dunkande huvudvärk (från axlar till hårspetsarna), hals som var öm och svullen samt feber. Somnade som en stock och sov till ett då Lilleman kom upp och ville kissa (ungen har plötsligt bestämt sej för att vara torr och har så varit sen i tisdags, dag som natt, duktig kille det), sen hade han ont i örat och ont i magen.

Sonen vandrade mellan sin egen och Mammans säng fram till fem då han bestämde sej för att ligga kvar i sin egen säng tack och lov. Själv klev sen inte Mamman upp före halvtio denna morgon. Pappan var kvar lagom länge för att fixa frukost, handla och göra i ordning lunchen innan han for igen.

Barnen har sprungit in och ut hela dagen, de stora älsklingarna hjälpte till att röja undan och diska under kvällen och Mamman, som faktiskt är både feberfri och har fått rösten tillbaka, lyckades läsa ett kapitel till ur högläsningsboken.

Nu väntar en varm dusch och en förhoppningsvis lugn natt. I morgon hoppas Mamman på att få vakna pigg och kry!

2 kommentarer:

BP sa...

Bra att du fick hjälp idag. Ja inte bara bra utan helt nödvändigt!
Ännu roligare att du är är på bättringsvägen! Underbart!!!

4U2 sa...

Det hoppas jag också! Tummar hålles!