tisdag 24 juli 2012

Cola och mentos

Det blev en härlig dag full av liv, skratt och prat! Underbart!!!

Faster och söta kusinen dök upp lagom till det var dags att börja med pizzabakandet. En tonfiskpizza och en skinkpizza blev det, med svamp, ananas och annat smått och gott. Även Kusinen kom hit för att slippa hänga med morsan på allt "hästgöra".

Således utfodrades fem tonåringar, fem ungar och två vuxna människor i omgångar. =D Fullt ös! Mamman älskar när huset är fullt av folk.

Eftersom faktiskt solen visade sej och temperaturen tangerade 25 grader i skuggan så jagades allt och alla ut efter maten. ;)

Småttingarna smet iväg till granntjejerna en stund och Kusinerna Knas rusade iväg mot skogen för att käka hallon, Tonåringarna roade sej med att köpa Coca-Cola och mentos (blir riktigt kul när man stoppar ett gäng mentos i en cola-flaska, men kom ihåg att vara utomhus när ni testar) och Mamman satt i lekparken och njöt av solen ihop med Faster.

Vid sex försvann två av tonåringarna hem med bussen och vid halvåtta, efter intag av kvällsfika, så hämtade en av de andra två mostrarna upp Kusinen för att leverera honom till Kusinmamman. =) Halvnio blev det saga och nio hade Mamman tid att njuta av mer vuxet sällskap!

En rolig dag avslutades med vin, trevligt sällskap (faster, kusin och husets tonåringar), roliga diskussioner och hysteriskt skrattande framför filmen "Vampires suck".

Tack för en underbar dag Faster och Söta Kusinen!

1 kommentar:

BP sa...

Den vinaren var du väl värd:-)