tisdag 3 juli 2012

Befruktning i slaskhon

En seg dag, en snuvig dag... Det enda vettiga Mamman fått gjort är att handla, laga mat och duscha små barn. =)

Kusinen har varit här och lekt med sina förkylda kusiner större delen av dagen medan Lillan och (periodvis) Lillen varit hos de söta granntjejerna längre ner på gatan och lekt. Den yngre av systrarna har konverterat till prickig korv, skönt att vi redan haft vattkoppor här!

Mamman fick lite hjälp i köket av Åttaåringen när det var dags att laga middag. När Mamman stod och skar av "svansarna" på rädisorna under rinnande vatten blev hon tvungen att ta en paus för att vända köttbitarna i stekpannan. Mamman släppte det hon höll på med i slasken, stängde av vattnet och flyttade sej en meter i sidled, till spisen.

Plötsligt började Åttaåringen skratta och ropade på sina äldre syskon och ville att Mamman skulle titta ner i slaskhon.

Det visade sej att slumpen har humor, periodvis! ;) Gissa om vi skrattade gott åt ovanstående syn!

Efter att alla magar fyllts med smaskigt kött, potatisklyftor och en hel massa grönsaker så blev det glassmys på utsidan. Måste ju passa på att njuta lite av solen!!! =D

Även kvällen gick smidigt. Barnen kom in, hoppade genom duschen, smaskade i sej lite tunnbrödsrullar och låg i sina sängar lagom till åtta. Blev långläsning ikväll och nu sover alla gott. Mamman ska fortsätta och läsa i "sin" bok, "Sockerdöden" av Unni Lindell, som hon fått låna av en av de gulliga "dagisfröknarna". Boken är av varianten svår att släppa! ;)

1 kommentar:

BP sa...

Visste inte att åttaåringar vet hur spermier ser ut. Da ser man;-)