fredag 13 juli 2012

Kanskemiljonär för en dag

Skrockfull? Idag är det den andra fredag den 13:e av tre i år, ett riktigt otursår om man får tro de som tror på sådant. ;) Jag hade ju tänkt mej ett riktigt turår i år efter förra årets förehavanden. Det har ju inte gått helt bra... Trasig bil, om och om igen, brinnande bil, magsjukor och förkylningar som travats på varandra och nu en skitsommar med äckligt mycket värk på det.

Nåja, jag var i alla fall "Kanskemiljonär" hela dagen idag!


I övrigt har denna dag bjudit på tvätt i drivor, fredagsröj och fredaxmys. Inga fadäser, inget krångel (före kvällen), ingen otur och inget extravagant över huvud taget. =D En helt vanlig fredag!
Regnskurarna har avlöst varandra, men även då kan det vara kul att vara ute! =)

Lotterna? Ja, de for rakt ner i soporna efter två minuters skrapande... Här händer det då aldrig plötsligt! ;)

3 kommentarer:

Paradiset Kaos sa...

Brukar tyvärr inte bli så mycket vinst på såna där lotter, men plötsligt händer det ;-) Gubben köper såna lotter och blir glad om han vinner 25 kronor så han kan ta en ny lott :-)
Kul att lilltjejen gillar HelloKitty och synd att mamma inte kan brodera ;-) Men det kan hända att det dyker upp en broderad HelloKitty hos den lilla damen i framtiden och skulle det så bli vilken är hennes älsklingsfärg? Du får säga till om syskonen blir avundsjuka på henne om hon får något sånt. Har inte så mycket "killmönster" tyvärr om de inte gillar djur för det kan jag nog trolla fram mönster på.
Ha en fortsatt skön helg!!!

BP sa...

Men du satsade en hundring iaf;-)
Vädret är lika skit här.

Å du: tack för din kommentar på min blogg. Har en känsla av att du behöver semester - altså en riktig semester - typ tre månader (minst) på ett spa för att vila upp dig. Även om du älskar dina barn så tar dom på krafterna, varken du vill eller inte.
Kram Shannara:-)

BP sa...

Förresten du satsade fem gånger 25 spänn, vilket är ju drygt en hundering;-)