fredag 6 juli 2012

Semester! =D

Så var den sista arbetsdagen avklarad. Nu är det semester i FYRA veckor och det är nu det riktigt fina vädret ska komma, eller? ;)

Morgonen började lugnt, allt funkade som det skulle, ungarna kom i tid till frukost och Mamman hade ett bra pass på jobbet. =)

Barnen plockades upp, helgshoppingen avklarades och mat lagades. Sen skyndade familjen ut för att städa bilen. Ungarna plockade skräp och sorterade leksaker, mattorna åkte ur och dammsugaren fram. DÅ började det regna! =(

"Men Gos, varför har du vantar på dej?"
"Det jeegnar ju mamma!"
"Och då behöver du vantar?"
"Ja, så inte händerna bliiij blöööta jue!"

Anordning för att torka regnblöta barns händer efter att de upptäckt att fleecevantar inte funkar som regnskydd. ;)

Om nu bilmattorna är blöta av regn kan man lika gott smyga in och hämta diskmedel och mammas diskborste tyckte Sexåringen minsann. Jaja, mattorna blev rena och fina i alla fall (och torra efter en tur i torkrummet).

Bilen blev klar trots regn och efter det var det dags för fredaxmys! Vilket denna vecka bestod av enorma tallrikar glass och jordgubbar (bäst att passa på när priset är bra ;) )!

Barnen har nu kommit i säng och Mamman ska försöka lägga sej tidigt. I morgon är det dags för Mamman och hennes syster, Kusinmamman, att ha hand om kaffeserveringen för fotbollsföreningens räkning (är en massa jippon som hör till den så kallade Kilaveckan som just nu pågår).

Inga kommentarer: