torsdag 5 juli 2012

Gubben i månenInatt har det varit en riktigt jobbig natt. Värken har drivit Mamman till vansinne. (Jag kan nästan sätta en stor peng på att det inom två dygn kommer att bli oväder eller äckligt hög luftfuktighet ute!) Det är inte alls kul när man inte ens klarar av att ligga i sängen på grund av den! =( Jag lyckades i alla fall få till ett par fina kort på helmånen som var alldeles orange inatt. ;) Efter att värktabletterna gjort sitt lyckades i alla fall Mamman sova ett par timmar till innan det var dags att gå upp och få iväg småttingarna till "dagis" och fritids före frukosten! =)

Efter dagens arbetspass så skjutsade käre pappsen iväg Mamman till verkstaden i Lilla Staden så att hon kunde hämta hem den förhäxade bilen, som visade sej gå bättre än den gjort på flera månader. Nu håller ALLA EN tumme för att den håller i fem år MINST! ;)


När jag hämtat upp Bröderna Bus på fritids så ville Åttaåringen låna kameran, han hade hittat några fina blommor och klev iväg upp i en slänt bland tistlar och brännässlor för att fånga den på bild. Månne brås han på Mamman en aning? Häftig färg lyckades han i alla fall få till på blomman, undrar hur han ställde in kameran? (När jag har råd att köpa mej en ny så tror jag han ska få den gamla.)


Väl hemma så jagades alla sex barn ut på gräsmattan, sol och 24 grader måste utnyttjas till sista strålen den här sommaren! ;) En hel massa jordgubbar och lite fika intogs glatt!

Efter ett par kapitel i boken "Morwahayle" så somnade barnen gott i bra tid. Skönt! Mamman har passat på att umgås med Stora Brorsan framför tv:n ett par timmar och nu ska hon sova för att ladda batterierna inför morgondagens arbetspass, det sista innan semestern! =D

1 kommentar:

4U2 sa...

Vad skönt att du får semester nu! Tänk att jag varit uppe till 2-3 på natten varje dag men inte tittat efter månen som jag brukar och så har den tydligen varit så fin! Fast men min mobil kan jag oftast inte fånga den och av någon anledning är det alltid molnigt hos mig när det är fullmåne ;(
Håller tummarna så bilen funkar flera år till och att du slipper smärtan.

Kram