tisdag 10 juli 2012

En historisk sommar

Nu är jag mer än trött på den här kyliga, regniga sommaren!

År 2012 kommer gå till historien som det året då mänskligheten utvecklade simhud och gälar! Tyvärr inte på grund av värmebölja som tvingat oss ner i vattnet. ;)

Den här regniga tisdagen har använts till att städa badrummet, dammsuga och torka golv. Faktiskt så hjälpte hela familjen till! =D

Under ett kort ögonblick på kvällen blev det uppehåll och genast försvann vi ut hela bunten. Stora Brorsan och Bröderna Bus passade på att springa några kilometer. De har nämligen konstaterat att om man är stark och snygg så vågar ingen reta en för att man är plugghäst!

Härligt att de har ambitioner redan nu, att plugga och komma in på Naturvetenskaplig linje är Stora Brorsans mål och då blir det automatiskt Bröderna Bus mål också.

"Titta mamma, dääj äj en till mej!"

När regnet tog nya tag smet vi in och mysade med varma mackor och redan vid nio låg de små för att få höra mer om Morwhayle, tvillingarna Arteil och Malda, drakar, häxmästare och monster.

2 kommentarer:

Peter Bergting sa...

Blev otroligt glad av att läsa det här inlägget =)

/Peter

BP sa...

Samma skitväder här. Just på kvällarna är det sol, men alltför kallt för att sitta ute. 14 grader imorse är skrattretande faktiskt!
Idag tog vi vår första AW öl i stan, iklädd i jackor, men utan vantar;-)