lördag 4 augusti 2012

Underbart besök

Prick klockan tolv var alla barnen (och Mamman) rena och fina, bilen var packad och det var dags att vinka av vännerna i huvudstaden. Hoppas vi ses snart igen! =)

En dryg timme senare hade vi hittat fram till Stallarhomen där vi skulle träffa Pappans storasyster (eller ja, halvsyster i alla fall) som vi aldrig träffat förr, barnen visste inte om att hon fanns ens. Mamman har skrivits lite med henne på facebook i ett par år och fått veta att hon har två döttrar och för inte så länge sen blev hon även mormor.

Idag fick vi träffa henne, hennes karl, den äldsta dottern (barnen var fascinerade över att ha vuxna kusiner), hennes karl och deras söta lilla Olivia! Allihop var underbart trevliga och härliga människor, tiden bara flög iväg och plötsligt var klockan SEX!

Underbara fastern bjöd på grillade hamburgare med hembakta bröd till lunch och en stund senare blev det glass med tillbehör. Mamman fick lära sej att vaniljglass med jordnötter och chokladsås är alldeles fantastiskt gott! ;) (Tack så jättemycket för maten!)

Sötaste tonårstjejen med sötaste Olivia på armen! (Hon satt bra där, länge) 

Hej där lilla kusinbarn! Olivia var alldeles galet fascinerad av Gos snygga linne.

Stora Brorsan fick följa med Salte på en mc-tur. Otäckt tyckte grabben, men han vågade i alla fall! ;)

"Hår, gott? Smakaamakasmask... Inte gott!"


Innan vi åkte hem så ville Åttaåringen kika på fasters lilla keramikverkstad och butik som hon har i källaren. Spännande tyckte alla barnen och Mamman. Det fanns hur mycket fina saker som helst där nere! Har ni någon gång vägarna förbi Stallarholmen så missa inte att kika in där. På hennes sida finns mer info om var hon håller till och lite bilder på alster som hon skapat.

Hon avslutade "rundturen" med att packa ihop några saker som vi fick med hem!

Den stora gröna skålen är gjord med en teknik som fått färgen att krackelera, vilket gör att den ser väldigt gammal ut. Häftigt!

Det som jag fastnade direkt för, och som blev mina absoluta favoriter, var dessa underbara änglar! Jag vet inte varför, men de tilltalar mej... Charmigt söta!

Tack söta ni för att vi fick komma och jag hoppas att vi snart ses igen (och då vill vi även träffa den yngre kusinen som jobbar borta i Norge)!

Hemkomsten blev ganska sen, men barnen var duktiga. Vi tog oss hela vägen hem utan ett enda stopp! Hur många ungar klarar av tre timmar i en bil, som packade sillar?

Nu sover äntligen ungarna och jag ska snabbt ta mej ner i sängen jag med!

Och du mammsen, grattis igen! Älskar dej!!!

2 kommentarer:

BP sa...

Wow! Vad ni har varit med om!!! Å du - dessa änglar som egentligen är "hjärtiga änglar" är helt i min smak. Är ingen keramik fan alls måste jag säga, men här är jag totalt fast!!!

PS. Tack för dina stödjande och varma kommentarer. De känns kan jag tala om för dig!!! DS.

BP sa...

Wow! Vad ni har varit med om!!! Å du - dessa änglar som egentligen är "hjärtiga änglar" är helt i min smak. Är ingen keramik fan alls måste jag säga, men här är jag totalt fast!!!

PS. Tack för dina stödjande och varma kommentarer. De känns kan jag tala om för dig!!! DS.