tisdag 14 augusti 2012

Jag skulle ju aldrig mer...

...hoppa över en tvättid, det hade jag ju lovat mej själv. Men så kom det ett möte emellan och sen en resa till Tusenfryd. Så idag stod Mamman här med ofantligt mycket tvätt... Lägg därtill alla extra handdukar som blivit då fyra Tonåringar vallfärdat ner till stranden vid älven i tid och otid, det plus alla badrockar och handdukar från badrummet. MÅNGA tvättar blev det! (Tvättade non-stop från halvtio i morse till halvtolv nu inatt.)

Lite annat har ändå hunnits med. =D

"Ta det lugnt!" eller vad var det nu läkaren sa... *pust* Mamman blir gråhårig!

Glass är gott, bäst att passa på när det plötsligt blev sommar!

Om man ändå ska tvätta över tjugo maskiner tvätt så kan man lika gärna storstäda badrummet! Såhär ser det ut bakom vårt badkar som jag får lyfta ut fyra gånger om året för att tvätta bort kalkavlagringar och mögel, då det aldrig torkar upp inne på badrummet, trots att de satt in en extra fläkt som ska dra ut fukten. Trevligt va? Eller INTE! BLÄÄÄ!

JIPPIE! Det blev en tur till stranden innan natten kom också!

Den yngre av Bröderna Bus har vattenkrig med grannpojken.

Stora Brorsan försöker sno morsans kamera så att ingen av Tonåringarna ska fastna på bild! ;)
Grannpojkens lillasyster, en riktig liten vattenvilding minsann! ;)

Som sagt... Åttaåringar KAN INTE ta det LUNGT!


Tillslut blev det äntligen kvällen, vid nio var de fyra yngre förmågorna nedbäddade i sina sängar. Mamman har precis hämtat upp den sista tvätten och de fyra tonåringarna har lovat komma i säng runt midnatt.

1 kommentar:

BP sa...

Jag svimmar med tanke på all din tvätt. Suck!!! Att lyfta ut badkaret får mig att tänka på hur det eventuellt ser ut i mitt eget badrum. Snart stambyte hos oss, då får någon annan ta itu med det;-)
Härliga somriga bilder som utstrålar total lycka!