lördag 11 augusti 2012

En tur till akuten

Ja, det låter mer dramatiskt än det var... ;)

Åttaåringen och Kusinen busade i går i nöjesparken och ramlade lite olyckligt. Åttaåringen haltade lite resten av dagen, men klagade inte för än det var dags att sova. Då fick han en alvedon och sov natten igenom.

När han klev ur sängen i morse (klev ner från stegen) så skrek han till och började gråta. Sonen har en väldigt hög smärttröskel så Mamman kände att det behövde kollas upp. Eftersom det är lördag så blir man då sittande på akuten...

Eftersom Pappan, tack och lov, var ledig för en gångs skull så fick han ta de tre minsta barnen med sej till Mariebergsskogen och leka medan Mamman och Åttaåringen satt i flera timmar på akuten.


Hela fyra olika väntrum hanns med innan ortoped och röntgen hade avklarats. En spricka i smalbenet konstaterades och barnet ordinerades att ta det lugnt i tre till sex veckor. Haha, Mamman tror inte det kommer gå så bra, men läkaren intygade att så länge han inte klättrar, hoppar eller får någon eller något över benet så läker det fint.

På väg hem blev det ett besök på Max, därefter lördagsgodis och en tur i lekparken innan de fyra små liven somnade gott!

Strax före tio kom de stora barnens pappa hit och lämnade av tonåringarna (som varit på sin söta kusins dop) och deras två tonårskompisar, som ska stanna här till på onsdag. Om en timme ska de ligga snällt i sina sängar har de lovat! ;)

1 kommentar:

BP sa...

Stackarn! Han har en likadan skada som Susanne Kallur - är det första jag tänkte på faktiskt.
Hoppas han håller sig lugnt - tveksamt som du säger...