torsdag 2 augusti 2012

Det är en blåsig sommar vi har

"Finns det hjärterum så finns det stjärterum" eller "Morgonstund har chokladmacka i mun".

Idag har vi tagit det lite lugnare, vi har gjort är en tur ner till en outletbutik med kläder där vi gjorde några fynd. Bland annat så hittade mellangrabben och Smuli varsin onepiece-kopia för ett riktigt bra pris, dessutom köpte Smuli en Hello Kitty-tröja, Lilleman fick lite underkläder och Tonåringen hittade nya mysbrallor samt lite annat smått och gott.

Efter att vi ätit så lanade stormvindarna av, men sommarvärmen höll i sej så vi packade in oss i bilarna och for till Brosjönsbadet i ett par timmar så ungarna fick rusa av sej ordentligt. =)


Förutom att de stora ungarna höll på att slå varandra halvt fördärvade med badleksakerna så blev det en lyckad tur. Efter kvällsfika och multiduschande av småbarn så somnade alla sex gott på tio minuter strax innan klockan visade 22,00.


Medan de fyra stora barnen kikade på film (i två olika rum) så passade mammorna på att ta en lugn stund med lite vin och en hel massa prat på balkongen. Återigen har klockan passerat midnatt och mammorna ska (efter att ha hängt lite tvätt) förpassa sej till sina bäddar, där de garanterat kommer att fortsätta babbla en stund till. ;)

Inga kommentarer: