torsdag 23 augusti 2012

Den galna professorn har äntligen lyckats?

Alltså, jag måste skärpa mej! ;) Nu har det hunnit gå nio dagar mellan tvättstugetiderna igen!!! Fast det är ju för att vi bytte dag på turen till Tusenfryd (vi var ju tvungen att rätta oss efter vädret).

Nåväl, tretton maskiner tvätt har ändå avklarats relativt smidigt OCH dessutom har en stor del av plockandet som brukar ske varje fredag avklarats! Det är ju kanonbra eftersom vi är bortbjudna till älskade mor och far på middag i morgon eftermiddag (då de stora kommit hem från skolan).

Älskade mamma ska bjuda på sin underbart goda kålsoppa och kålpudding, är det "mârtenshelg" så är det!!!

Den här veckan, den första skolveckan på det nya läsåret, så verkar den galna professorn (ni vet han som smyger runt här varje natt mellan söndag och måndag för att experimentera med mina barns hjärnor) faktiskt ha lyckats med något bra! ;)

Tonåringen har inte fått ett enda utbrott på hela veckan!!!

Stora Brorsan (som börjat sjuan) längtar till skolan med en underbar glädje, han duschar varje kväll (tidigare har Mamman tjatat rumpan av sej för att han ska duscha varannan dag), han är väldigt mån om sitt utseende och passar tider, packar gympakläder och väntar på sin första franskaläxa! Yup, han har valt att läsa franska... Mamman har läst tyska och spanska och Tonåringen läser spanska så nu kan vi snart resa runt i hela Europa utan problem! ;) ;) ;)

De fyra yngsta barnen går glatt till skolan/förskolan varje morgon och håller reda på lappar och gympakläder utan minsta problem!

Lilleman, som slutade med blöjan på dagen någon gång för runt en månad sen, fick plötsligt för sej att han minsann är stor! "Mamma, du haj ingen bäääbis meja, ja stoooj nu! Å då haj man ingen blöja på natten med!!! Föööstått!" Och blöjan har han varit utan sen dess och inte en enda kissedroppe har hamnat utanför toaletten! Duktig kille!!!

Mamman är STOLT över sina sex duktiga barn (trots krångel, tjat och bråk in emellanåt)!

Inga kommentarer: