söndag 12 augusti 2012

Söndagsbesök och söndagsdopp

Den här helgen har försvunnit i rasande takt - Fredag fylld av karuseller, lördag på akuten och söndagen fylld av besök och bad.

Förutom de två extra tonåringarna (som stannar till på onsdag) så har idag både Pappan och småttingarnas farmor befunnit sej i Hålan. Efter en relativt lugn förmiddag med lek i parken och lite proviantering så var det dags att fixa mat till åtta ungar och tre vuxna, då är det bra med duktiga hjälpredor i köket! =)

Tortillas, Tacos eller Nachos  stod på menyn...

...med en hel massa sallad och grönsaker till!


Pappan fixade undan maten medan alla andra försvann ut igen och därefter grejade han med farmors bil. Luftfiltret skulle bytas och det hade gått på en grisblink om rätt filter hade inhandlats. Ibland har de dålig koll på Biltema minsann!

"Titta mamma vad som flög på mej!"

"Den håller nog på att dö. Är den gammal mamma?"

Under eftermiddagen nådde termometern upp över 25 grader så det blev en snabb tur till ner älven. Tonåringarna hade gått dit tre timmar tidigare, men de enda spåren efter dem var godispapper och energidrycksburkar utspridda över hela stranden. Resultatet av detta blev en rasande Mamma. Straffet - Dammsug lägenheten, skaka mattorna och diska INNAN Mamman och resten av gänget är tillbaka!!! (Och det gällde samtliga tonåringar som just nu befinner sej under Mammans vård!)

Härligt svalkande!

Sen var det det här med att ta det lugnt... Hmmm...Det sa bara poff så var helgen förbi, imorgon väntar arbete och barnomsorg!

1 kommentar:

BP sa...

Grattis till 25 grader!!! Kan vi få låna några av dig;-)
Är impad över Miro som kan skära gurkan, väldigt impad!
Åsså tittar jag genom bildkavalkaden och fastnar på den sista bilden som är helt enorm!