lördag 4 augusti 2012

Sista dagen i utkanterna av huvudstaden

Så har den sista kvällen hos S Sthlm kommit, imorgon är det dags att åka hem.

Idag har vi bara tagit det lugnt! Förmiddagen försvann i ett nafs, det blev inte mer än lite plockande och proviantering före klockan två då barnen började vråla efter mat!

"Åh, va mätt ja ä!"

Mumsfillibaba, spagetti och köttfärssås passar alla magar!

"Ta kott mej ja haj pippi håjet" Söta D kan sätta upp håret numera! ;)


Efter maten var planen att mammorna skulle ta med ett gäng busiga barn till en stor lekplats, med linbanor, klätterställningar och en hel massa skoj, en bit bort , men himlen började se lite mystisk ut och i fjärran hördes ett dovt mullrande. Det fick bli lite lek på hemmaplan istället och tur var väl det för precis när S småpluttars farsa dök upp för att hämta sin son (sin lilla dotter tar han inte hand om själv) öppnades skyarna.


För att få en lugn kväll så dukades fredaxmyset och filmen fram redan vid sex. Prylen på ovanstående bild har S Sthlm köpt i USA och ungarna älskar den. Man fyller den med M & M och sen trycker man på benet till höger så kommer det ner godis i "skålen" mellan figurerna.Vid nio hade Mammans två minstingar somnat och medan S Sthlm sövde söta D så började Mamman duka fram kräftor! Den yngre av Bröderna Bus hjälpte glatt till att duka medan den äldre lekte paparazzi. ;)Det blev en härlig sista kväll här i Tumba, nu hoppas vi att turen hem (med stopp i Stallarholmen) i morgon går smidigt. Sov gott alla söta ni. Nu blir det en sista "tôlstund" för mammorna under den här Stockholmsvistelsen.

1 kommentar:

BP sa...

Vilklen härlig avslutning på din Stockholmsresa!!!
Å extra mums för kräftorna:)