torsdag 16 augusti 2012

Fullspäckad torsdag

Sådana här dagar är det alldeles underbart att Mamman har föräldraledigt torsdagar och fredagar (synd bara att dagarna snart är slut).

Redan vid tio packade vi in oss i bilen och for mot Stora Staden där vi började med att lämna in Stora Brorsan hos hårfrisören, därefter blev det mat på Rapido. Sist, men inte minst, avklarades en hel hoper med ärenden. Bland annat inhandlades jeans, regnkappa och stövlar åt Tonåringen samt inne- och utegympaskor åt de små busungarna inför skolstarten. Mamman lyckades till och med köpa två toppar och ett par jeans till sej själv i (för tidig) födelsedagspresent. ;)

På fyra timmar var både klippning, mat och ärenden klara och den Shannarianska skaran styrde kosan mot den stora playan ute på Bomstad! Där tillbringades lite drygt fyra härliga timmar innan bilen styrdes hem igen.Sötaste systrarna!

"Dropptornsbygge"Åttaåring bygger vulkan!

Eftersom Mamman lyckades glömma sina egna badkläder då hon sprang fram och tillbaka under morgonen för att samla ihop alla sex barnens badkläder och handdukar så fick hon nöja sej med att bada fötterna.

Fast en och annan fick sej nog ett skratt där Mamman (valrossen) kröp runt i vattenbrynet, med upprullade shorts och t-shirten hängande i vattnet, för att bygga sandslott med ungarna! ;)


Fikapaus!

Som synes så går Åttaåringar och att ta det lugnt inte alls ihop! ;)Månne det var sista gången Mamman fick se alla sina sex ungar leka ihop?


Efter en tur i lekparken var det dags att ta sej hem. knappt en timme senare parkerade vi hemma och alla barnen hade hållit sej vakna. Tänk så bra det är med Pringles ibland! ;)

1 kommentar:

Sandra sa...

Vilken härlig dag!
Roligt med lekparker också.
Hoppas att dina föräldraledighetsdagar räcker några veckor till!