måndag 13 augusti 2012

Bara vanlig måndag!

Måndag morgon, en vecka kvar tills det riktiga allvaret börjar - Skolan! Idag kunde vi ta det lugnt, behövde inte kliva upp förrän vi vaknade av oss själva. Käka frukost utan stress och spill, klä på oss i lugn och ro. Bara att njuta!

Barnen kom iväg till förskola och fritids, Åttaåringen ivrig att berätta om sin spricka i benet. Mamman gick hem och fixade lunch åt sej själv och de fyra stora juvelerna. Sen påpekade hon (igen) för Stora Brorsan att det var hans tur att diska (viket han fortfarande inte gjort när Mamman klev iväg till jobbet).

När Mamman jobbade så bakade tjejerna cupcakes, vilket ledde till att berget av disk växte ytterligare.

Bilder som söta Beccis tagit åt MammanMammans dag på jobbet, ja den var aningens rörig! Mamman sprang fram och tillbaka och vägde hit och vägde dit, samtidigt så skulle tre personer ha hjälp här och det saknades något där. Inte nog med det, två leveranser och en postbil trängdes om uppmärksamheten på samma gång. Nåväl, det är skönt med lite action för då flyger tiden fram!

Strax innan Mamman slutat så ringde den söta Tonåringen för att skvallra om att Stora Brorsan fortfarande inte diskat, Stora Brorsan själv skrek i bakgrunden att han inte kunde diska förrän tjejerna sköljt av alla saker de använt till baket. Tjejerna påstod att de inte fick plats att göra det förrän Stora Brorsan börjat diska. Moment 22! Mamman sade lugnt att de fick lov att lösa problemet!

Efter att stället var låst och larmat kom kära kollegan på att mobilen låg kvar på insidan, men det problemet löstes ganska snart. Sen började cirkusen!

Mamman kom halvvägs hem innan hon kom på att hennes kasse med matvaror var kvar på jobbet. Mamman ringde systern för att få kollegans mobilnummer, men hon svarade inte. Mamman ringde chefen (pappsen) för att få numret, men hans telefon hade soppatorsk. Mammsen pluggade in den i väggen, lyckades få igång den och fick tillslut fram numret. Mamman ringde upp kollegan, trodde hon, men ingen svarade. Mamman ringde igen och kollegans något förvånade son svarade. Fel nummer! Mamman fick ett nytt nummer och ringde två gånger utan resultat.

Nåväl, tänkte Mamman och knallade hem!

Hemma hade de löst sitt diskproblem och Mamman hann knappt byta om innan kära mammsen stod i dörren med matvarorna. (TACK!!) I samma veva ringde kollegan och sa att vi kunde lösa det redan lösta problemet eftersom hon skulle skjutsa dottern en timme senare... Vilken röra det blev av det hela! ;)

1 kommentar:

Paradiset Kaos sa...

Jag har en sak som jag skulle vilja skicka till din yngre dotter. Men jag tror att varken du eller jag vill lämna ut för mycket av vår anonymitet hur som helst. Så på något sätt behöver jag veta ditt namn och adress. Fast när jag ser att du ska godkänna kommentarerna så skulle jag kanske kunna lämna min email-adress här. Lämna bara en kommentar på min blogg så kan jag skriva min adress här.
Ha en fortsatt trevlig onsdagkväll