söndag 6 maj 2012

Tonåringens dag!

Idag har det varit Tonåringens dag. Istället för att Mamman skulle försöka köpa present till henne så fick hon en shoppingdag! Hela familjen packade in sej i bilen och for iväg på förmiddagen.

Första anhalten blev det nya köpcentret på andra sidan Stora Staden. Där har bland annat Lager 157 och Stadium Outlet öppnat stora butiker.

Tonåringen hittade både skinnjacka, linne och en "pippitröja" där, dessutom tyckte hon minsann att lillasyster skulle ha ny klänning och hoodie också.
 

Nästa anhalt blev MAX. Mumsfillibaba!

Därefter gick färden till IKEA där dottern köpte sej en helkroppsspegel och sist, men inte minst så blev det även ett besök på det "gamla" köpcentret innan färden gick hem igen.

Väl hemma kom mormor på snabbvisit med blommor och lite euro till Tonåringens tysklandsresa (Mamman börjar få lite ångest över att dottern snart ska åka ;) ) i present.
 
Åttaåringen hittade sej ett par bra fotbollsskor på Stadium för knappt halva priset, tyvärr fanns de inte i Sexåringens storlek.
 
Lillan var mer än nöjd med klänningen och speglade sej i storasysters nya spegel länge, länge. =)
 

Till kvällsmat serverades tårta! ;) För första gången sen dottern föddes så blev det köpetårta. =( Mammans tradition höll i alla fall i femton år! ;) Jaja, man kan ju inte hinna med allt på en dag!?

Tonåringens kläder kommer kanske på bild de med så småningom, nu ikväll hade hon inte tid att göra sej i ordning och mannekänga då hon var tvungen att skriva klart sin uppsats i hemkunskap.

Grattis igen ÄLSKADE unge!

1 kommentar:

BP sa...

Vilken rolig födelsedagspresent till N. Å vilka klipp ni gjorde! Succe med andra ord. Kul att N ska till Tyskland. Hon ska väl besöka M som var hos er ifjol antar jag. Vilken erfarenhet!