söndag 27 maj 2012

Slut på härliga helgen

Ytterligare en varm härlig sommarvarm dag har passerat. Sverige är så vackert på försommaren. Var man än ser så blommar det, i trädgårdar och i dikesrenar, i regnbågens alla färger och skogen går i härligt gröna nyanser! Vi bor i ett underbart land gott folk! =D

Även söndagsmorgonen började tidigt då Bröderna Bus hade poolspel (två matcher idag med, precis som förra gången). Detta innebär att ni även idag kommer att få njuta av fler bilder än av text! =) (Och de första bilderna är allra mest för din skull BP! ;) )

Min Sexåring, orange väst i mitten, börjar tuffa till sej och vågade gå på mycket mer idag.

Åttaåringen spelade back och var noga med att påpeka att inkasten var hans! ;)

Även kusinen var med och spelade idag!

Åttaåringen sprang så det vissla om det över hela planen...

...men ibland finns det ingen att passa till om man lämnar laget bakom sej! ;) ;)

Efter förlust i första matchen var det gott att mysa i solen med baguetter, frukt och juice som Mamman packat med. 

Sen tyckte sexåringarna att...

...det var omåttligt roligt att klättra! 

Världens snyggaste lagkapten, min Åttaåring! ;D

Kusinen och en av hans lagkamrater kör snyggt passningsspel i match nummer två.

Åttaåringen in action, så att säga! =)

Sexåringen trotsade fysikens alla lagar och lyckades norpa bollen från motståndaren. Absolut ÄLSKAR den här bilden trots att den är så suddig!
 Åttaåringen klarade av "tackramsan" perfekt efter en lika stor vinst som förlust i match nummer ett!

Dagens härliga lag!

Kusinerna Knas på väg mot omklädningsrummen och hemfärd.

Även idag skötte sej de små riktigt bra när brorsorna körde match (värre var det hemma där hela huset var rivet och gräsmattan var full i ballonger och påsar efter de fyra tonåringarnas framfart).

På vägen hem stannade Mamman och köpte pizza, det är inte ofta det sker, men ibland måste man lyxa till det! ;)

Pizzerian låg vid tågstationen och till barnens stora glädje kom ett tåg under de tio minutrarna som vi väntade på pizzorna.


Väl hemma och med pizza i magen insåg barnen att det ju var mors dag idag, så en kort stund var de som jordens änglar (i alla fall pojkarna). Stora Brorsan tog med sej Lillen och handlade medan Bröderna Bus fixade disken!!! Tjejerna plockade i alla fall upp skräpet på gräsmattan! =D


Resten av eftermiddagen och kvällen tillbringades på STRANDEN med alla sex ungar, såklart, de har ju lovat sämre väder till veckan. =(Det har verkligen varit fyra underbara dagar på raken nu, men tyvärr avslutas den här helgen med en skrikande sexåring som har ont i örat. Hoppas att medicinen verkar snabbt och att han somnar om för jag går snart sönder av trötthet.

(Av någon anledning, förmodligen på grund av min trötthetsförvirring, så kom aldrig inlägget upp inatt utan hamnade i utkast.)

1 kommentar:

BP sa...

Fler sådana inlägg, tack!!! Älskar dina fotbollsbilder som väcker så härliga minnen. 1 000 tack för länken:-)
Undrar hur varmt vattnet var...
Hos oss är det 12 grader sedan igår och vattnet ligger väl på 10 grader skulle jag gissa. Utgår ifrån att du själv inte ens doppade stortån;-)