måndag 14 maj 2012

Försovning, smälta kablar och stolt morsa

Måndagsmorgonen började med att vi försov oss, Stora Brorsan flög upp och på sin väg till duschen hann han konstatera att det finns något bra med Tonåringen - "Man blir i alla fall väckt på morgonen när hon är hemma och gnäller över kläder, smink och frisyrer!"

Mamman slängde på datorn och upptäckte att dottern skickat ett mess på facebook om att hon kanske redan behöver mer pengar eftersom kabeln på hennes plattång hade smält när hon fixade sej för att åka med söta Michii till skolan så hon behövde köpa en ny. Den smälta kabeln hade droppat ner på hennes hand, men hon försäkrade Mamman om att det gått bra i alla fall.
 
Före jobbet hann Mamman iväg på Åttaåringens IUP-samtal. Ytterligare ett alldeles underbart utvecklingssamtal att lägga till samlingen denna terminen. Grabben sköter sej, lyssnar, jobbar på bra och gör sällan fel i sina böcker. Han är en stjärna på matte och har redan nått långt in på nästa års kunskapskrav för läsning. Hans lärarinna hade inte något att anmärka på över huvud taget! Mamman har mycket att vara stolt över! Hur har hon kunnat få så underbara barn?
Mammans älskade mamms har varit här under kvällen och hjälpt Stora Brorsan med kidsen och när Mamman kom hem serverades bacon och stekta ägg. Tack mamma!!! <3

Nattningen blev sedan en historia för sej... Ehrm... Men nu sover alla hemmavarande barn sött och snart hoppas Mamman göra detsamma!

1 kommentar:

BP sa...

Ja att dina barn är så duktiga beror nog till stor del på din fantastiska uppfostran!!! Ungarna borde vara lika stolt över dig som du är över dom!