lördag 19 maj 2012

Om man bajsar...

Om man går på toaletten så kan det vara bra att se om det finns toalettpapper!

Annars kan det hända att man sitter där och ska torka sej i baken utan papper. Då kan man i och för sej försöka påkalla Stora Brorsans uppmärksamhet, vilket är omöjligt då han sitter med sitt headset på huvudet och inte ens märker om huset rasar.

Som tur är så finns det fyra små söta barn som då kan attackera Stora Brorsan tills han inser att de faktiskt menar allvar då de säger att Mamman sitter på toa och skriker.

Stora Brorsan kan sedan hämta en köksstol, bära den till hallen och klättra upp för att hämta toapapper uppe på skåpet i hallen bara för att upptäcka att det är slut.

Fortsättningsvis kan då Mamman beordra Stora Brorsan att gå upp på vinden för att hämta ner mer papper och då kan det hända att Stora Brorsan inte hittar vindsnyckeln. Sedan tar det ungefär tjugo minuter innan barnen har vänt upp och ner på hallen bara för att hitta vindsnyckeln bland Tonåringens tillhörigheter (just ja, hon hämtade ju saker där uppe innan hon for).

När så Mamman tar sej ut från dass har hon suttit där i en halvtimme! Tur att hon hade mobilen med sej så hon kunde hålla sej up-to-date med resten av världen under tiden! ;)

1 kommentar:

BP sa...

Asg:-))))) kan verkilgen hrmmmm visualisera din situation, sorry Shannara, men jag kan inte sluta skratta... Trots att jag just nu sitter på tåget:-)))))