fredag 11 maj 2012

Från pengatvätt till elektriska fläkten

Så har ännu en vaken natt avverkats, är det inte de små som kommer upp så är det Mammans egen hosta och värk som håller henne vaken. Trots regn och grått på utsidan så blir man ju glad av att det är fredag...
 
...och trots regn på utsidan så blir man glad av att titta ut och se att våren faktiskt är här trots kylan. =)

Mamman och småttingarna var duktiga idag och satte igång med fredagsröjjandet redan efter att de övriga lämnat hemmet för att tillbringa dagen i skolan. Mamman tog i lite extra och gjorde rent kryddhyllan samt fläkten! =D Duktig!

Uppe på kryddhyllan låg några mynt, täckta med ett lager fett och damm. Barnen sattes således på att tvätta pengar... Ehrm... ;)

Under tiden tvättade Mamman fläkten i godan ro. När hon skulle luta sej åt sidan satte hon ena handen ovanpå fläktkåpan och den andra på diskbänken. Stick och pirr sa det i näven på bänken, Mamman lyfte den snabbt och trodde att hon skurit sej, men inte. Försiktigt petade hon på bänkplåten igen och fick sej en rejäl stöt! AJ!

Efter två telefonsamtal så ska i alla fall en elektriker komma hit på måndag, snabbt jobbat av bostadsföretaget som behövde flera år på sej att sätta upp en fläkt i badrummet och som vägrar byta ut fläkten eftersom "...det inte är standard i de här lägenheterna.".

Efter detta bestämde Mamman att det var dags för luftning mellan regnskurarna.
 




Resten av hemmet blev sedan klart i överljudshastighet och därefter (lagom till att Tonåringen kom hem) serverades hemgjorda potatisklyftor och chicken nuggets. När disken var avklarad hade klockan blivit Discovery och fredaxmystajm! Mamman passade på att tillbringa lite tid med den ångestfyllda Tonåringen som fått kalla fötter och inte vill åka.
 
Mitt i Tonåringens packande så visade det sej att det är flera i familjen som vill åka ner till Tyskland och träffa "våran" tjej. Älskade trollungar, ni får vänta ett par år!

I morgon är det dags, då använder Tonåringen vingarna ordentligt för första gången! Vet inte om det är värst för henne eller Mamman, förmodligen Mamman! ;)
 

1 kommentar:

BP sa...

Vilken bildkavalkad av alla aktiviteter. Du kan det där med variation, du är världsmästare på det. Men det är klart... det går ju lättare med sex barn än bara två vuxna;-)