måndag 21 maj 2012

Härliga måndag... Nästan!

Måndag morgon, gassande sol och en snabbt stigande termometer, ingen som har försovit sej och Mamman hann både diska, bädda, duscha och dammsuga före småttingarna skulle till "dagis" -  Veckan kunde inte ha börjat bättre!!! =D

Men dagen kunde bli värre!

Två timmar före Mamman skulle gå till jobbet ringer mobilen, efter tio år så skulle det äntligen sättas in en ny fläkt! Den gamla var liksom inte så trevlig, dessutom fanns det inga filter i den!


 
I vanlig ordning, när det gäller många hantverkare, så tog karlarna inte av sej skorna och de städade inte upp efter sej.

Nåväl, fläkten kom ner och den nya skulle upp. Inte fanns det tid att få bort allt fett och flagnande färg, snabbt skulle det gå!
Det visade sej att det inte fanns med några rör till den nya fläkten och de till den gamla passade inte, som om inte det vore nog så var den nya fläkten smalare än den gamla. Snyggt va? Det är den nya inredningsflugan... Att kunna se hur allt ser ut bakom! ;)

Nu sitter alltså den Shannarianska familjen här helt utan fungerande fläkt, lätt att laga mat då eller? Nåväl, de skulle leta rör och en listbit så det blir nog bra (bara det inte dröjer tio år till nästa besök).

Innan jobbet hann Mamman även med en promenad i det underbara sommarvädret! Så skönt!!!

Arbetet avklarades utan några större fadäser och hemma möttes Mamman av mammsen och fem söta barn i lekparken. Det hade serverats kokkorv och barnen luktade gott av sol och sand! Tack för hjälpen älskade mor!

Även ikväll kom barnen i säng vid åtta, hoppas det håller i sej resten av terminen! =)

1 kommentar:

BP sa...

Din fläkt påminner mig om vårt kylskåp - ja, man ser bakom där också.
Konstigt, din gamla fläkt med kryddhyllor liknar vår... också. Oooops, renoveringsbehov = YES;-)