tisdag 15 maj 2012

Mammans lediga dag!

Idag har det varit Mammans lediga dag!
 
På väg till förskolan i hällregnet.
 
Förmiddagen har tillbringats med att tvätta (som visserligen tog hela dagen i anspråk), handla och gå på hälsosamtal med Sexåringen hos skolsköterskan. Även hos skolsköterskan ser allt bra ut, han växer som han ska, hör och ser bättre än vad som behövs (så nu kan han inte skylla på att han inte hör när jag ropar... hehe ;) ) , han trivs bra i skolan och motoriken är som den ska. SKÖNT!

När alla fem hemmavarande gryn samlats ihop och maten kommit i magarna så tog Stora Brorsan med alla sina småsyskon ut på gården så att Mamman kunde diska i lugn och ro. Tack kärleken!

Väl ute möttes Mamman av små monster, drakjägare, smurfar eller vad det nu var. ;)


Sen vallades Mamman runt på en liten privat visning av tillfällig konstutställning...
 
Därefter blev det lite fika till barnens stora glädje, fram tills dropparna började falla från de tunga skyarna igen.


Tänk så mycket kul man kan göra med asfaltskritor!


Granntjejen kom över och lekte med Snufflis.

Konstnär in action!

Lager på lager ska det vara! =)


Solen gjorde sitt bästa för att ta sej igenom det tråkigt gråa som tänkte himlen.


 
Trots smått regnande hela tiden så ville barnen aldrig gå in. Tillslut hade klockan passerat sju och Mamman fick sonika ta en unge under varje arm och trava iväg in till hemmets trygga vrå.

Lagom till läggdags så plingade det till i Mammans dator, Tonåringen ville prata. Stackaren har fortfarande hemlängtan, men såg i alla fall glad ut då ungarna pratade med henne på "webcamen". Älskar dej tjejen, snart är du hemma igen! (Vi saknar dej med!!!)

Sent omsider så kom i alla fall ungarna i säng, Mamman kom ner i tvättstugan och Stora Brorsan kom in i duschen. Nu ska han slitas från datorn och sova han med, precis som Mamman!

1 kommentar:

BP sa...

Varje morgon när jag går till bussen så ser jag dessa färgglada gatumålningar som några ungar gjort. Man blir så otroligt glad och minns såväl när man själv gjorde dom... fär ett antal år sedan;-)