lördag 26 maj 2012

Gladiatorer, racerbilar och premiär!


Mamman har flyt nu, Mamman mår bra, Mamman är visserligen gräsligt trött, men vilka underbara dagar det har varit!!!

Idag började familjen med en tur till Stora Staden där Tonåringen shoppade kläder för presentkortet som hennes fastrar skickat henne till födelsedagen, Stora Brorsan fick shorts och badbrallor (jisses vad ungen växer, han är garanterat längre än Mamman innan sommarlovet är slut), Lillan shoppade shorts och bikini, Godingen nöjde sej med ett linne medan Bröderna Bus inhandlade radiostyrda bilar för sina sparade månadspengar.

Mitt i allt springande hamnade vi rakt i en autografkö! Två gladiatorer var på besök för att dela ut fribiljetter och visa upp sej inför tv-inspelningen i Löfbergs lila arena den 8-10 juni.

"AKTA DEJ MAMMA! Vi kör ju på dej... Du kan ju inte ligga på backen med kameran fattaruväl!"
Bröderna Bus hade bråttom att prova sina nya bilar när vi väl kom hem.

Dagen har även bjudit på årets badpremiär för de fyra små älsklingarna som for med Mamman till sjön borta i skogen. De stora och deras två nattgäster tog en cykeltur ner till älven och slängde sej i där. Kan lugnt påstå att temperaturen var mycket mer behaglig borta i Vildmarken!
 


"Joo, ja lååvaj, de va en sååån stooj blättfist!" påstod Lilleman, vad hjälpte det att Mamman försökte förklara att det inte finns bläckfiskar i sötvatten!?


Lillan var ypperligt nöjd med sitt nya bikiniförvärv!Sent, väldigt sent, kom ungarna i säng och jag antar att de fyra Tonåringarna inte har några som helst planer på att sova än på flera timmar. Lillen har burit runt på sina autografer hela dagen, de fick till och med följa med ner i sängen. =)

Imorgon är en ny härlig dag! Sov Gott!

2 kommentarer:

Sandra sa...

Fick ni några fribiljetter då?

BP sa...

Hoppas ni fick lika många fribiljetter som det finns familjemedlemmar i din familj! Kul att galdiatorerna poserade med barnaskaran. Skrattade lite åt E:s minst sagt tveksamma min;-)